وضعیت ریپل من

من کل سرمایم ۳۰ تومن بود که تو قیمت ۱۳۳ ریپل خریدم حالا نمیدونم همین رو باختم این رو هم به زور جم کرده بودم یا اینکه ی سودی بهم میده اگه کسی وارد هست و میدونه که میره بالا بگه که دلم قرص بشه،از دیروز که خریدم پیام‌های که میگن میریزه رو میخونم، احساس سرخوردگی بهم دست میده

ریپلی میره بالا ، مطمئن باش، منم پنجاه میلیون خریدم

مگه الن توی سود نیستی؟
پیشنهادم اینه تا روی کار اومدن ترامپ نفروش تا ببینیم اوضاع چطور میشه اگه پرونده بسته بشه و etf تایید بشه میترکه اگه نه که میریزه

اصلا نگران نباش،
تو مسیر درستی سرمایه گذاری کردیبه زودی سرمایت 3 برابر میشه.
موفق باشی

اگر هم بریزه،دوباره برمیگرده

این ارز خیلی عالیه فقط صبور باش با ی منفی کوچیک از این شاخه ب اون شاخه نپر
مطمعن باش این ارز خیلی ارزنده هستش
تا عید فقط صبر کن توی منفی بازار اگه تونستی میانگین کم کن

اگه برای بالای یک ماه خرید کردی ریزش هم کرد اصلا نفروش چونکه حداقل قیمت ریپل تا آخر سال میلادی ۳ دلاره البته این نظر شخصیه

شما که روزانه ترید نمیکنی نگرانی. بزار باشه به قول آقا بابک بشین تو این هوای سرد چاییتو بخور منتظر باش که ریپل روزهای خوبی در پیش داره .ارزی که رتبه اش ۵ هست مطمئنا در بلندمدت پول خوبی برای هولدراش داره .

تا 2.5 دلار صعودی هست‌
بعدش اصلاح

دوباره صعودی البته میان مدت

(نظر شخصی)

سلام ، در بحث ارز دیجیتال که وارد شدی ، به تحلیل دیگران کار نداشته باش ، باید به دید ۵ یا ۱۰ سال خرید کنی ، شاید هم در طول ۵ تا ۶ ماه یا یکسال نتیجه دلخواه را بگیری ، اما دید بلتد مدت خرید کن ، به هیچ عنوان وارد نظرات نشو ، انشاالله نتیجه میده

سلام دوست عزیز دید میان مدتی داشته باشید تا شب عید ریپل خوشحالتون خواهد کرد

دوست گرامی امیدوارم که بتونی یه برداشت خوب از ریپل داشته باشی، اما نکته مهم اینه که زمان رو درنظر گرفته باشی و حداقل تا فروردین مجبور نباشی که پولت رو دربیاری و بعد از پیروزی ریپل توی دادگاه بتونی حداقل دوبرابر پولی که گذاشتی رو برداشت کنی

طبق تجربم میگم که حتی اگه یک درصد هم مقداری ضرر کردی به هیچ عنوان پولتو برداشت نکن بزار سال دیگه بیا نگاش بنداز
فکر کن اصلا این پول رو نداشتی
اینو منی بهت میگم که دوج رو روی ۴تومن فروختم، ترون رو روی ۲تومن، ریپل رو روی ۱۴ تومن و…
پس وقتی میای تو این گود اگه ترید بلد نیستی فقط هلد کن ینی پولت رو ارز بخر بزار کنار دیگه بهش نگاه نکن
موفق باشی دوست عزیز

نگران نباش این ارز میره بالا

اصلا نگران نباش داداش تا سال ۲۰۲۵. تا ۴ دلار می‌رسد

رفیق اگه صبر داشته باشی مطمئن باش با این ارز خودتو بالا می‌کشی
برا اینکه استرس هم نداشته خیلی پیگیر قیمتش نباش اصلا برنامه ات رو حذف کن برو سال دیگه این موقع بیا ببین سرمایت چند برابر شده

سلام نگران نباش این ارز اگرم بریزه دوباره بر میگرده به فکر این باش تعدادشون زیاد کنی .دیگه به فکر تومن نباش ببین چند تا ریپل داری که آینده ی خیلی روشنی داره

دوست من نگران نباش اصلاح ميكنه هدف بعدي روي سه دلار بله همه دارن منفي ميگن

ولي كار شمام درست نبوده تو سقف قيمتي خريد زدي نبايد اينكارو ميكردي

ولي الان بايد نگهداري و به اميد خدا رشد مجدد پس از اصلاح خواهد داشت