والله من یه زمین دارم یه مقداری مشکل شهرداری د دادگاه داره .دارم سریع کاراشو انجام میدم بفروشم دوج بخرم ویا حالا کنار ش مقدار کمتری ارزهای دیگه . دوج هم زیر ۳ دلار نمیفروشم . اصلا هم مهمم نیست چقدر طول بکشه
داداش زمینت کجاست، جاش خوب باشه من خریدارم،
داداش تو ساده ای این کاربر تازه وارد بیکاره شما رو سر کار گذاشته
زمین دارم تو رودسر ۲۰۰مترباسندوکاربری قیمت ۳میلیارد
دوج ۳ دلاری یعنی دامیننس ۵۰۰ میلیارد دلاری
الان دامیننس اتریوم ۳۸۰ میلیارد دلار
حیف زمین که بدی دوج
خوزستان . با دوج هم اگر داری به قیمت روز عوض میکنم تقریبا یک میلیارد قیمتش هست از این زمین های دولتی زمین شهری یه من هم کارمند قوه قضائیه ام بیکار نیستم توضیح به بعضی آدمهای بیکار
حالا بگی ریپل چون هدف داره و تو معاملات استفاده میشه
رشد خوبی در آینده داره اما این دوج الان دو هفته س داره رررنج میزنه چون هدفی نداره
ارز هرچی تیمش قوی تر باشه بهتر و آینده دار تره
منم زمین دارم پول زمینت را بیار شریک بساز و بفروش راه بندازیم سرمایه از تو کار از من
بهترین لوکیشن ایران هستم رشت
خب دید گاه ها فرق میکنه . من در مقایسه میبینم که رشد ارزهای دیجیتال در کل از بقیه منابع سرمایه ای سریع تر بوده هر چند با ریسک خیلی خیلی بالا تر
یه زمانی درباره سولانا هم میگفتن غیر ممکنه .ولی شد. الان درباره بیت کویین حتی رقم یک میلیون دلار هم مطرحه ولی همه و حتی خود شما قطعا میگی شدنی نیست . همینطور که چند سال قبل کسی ۶۰ هزاررو شدنی نمیدونست. شاید بگی اینا باهم فرق داره ولی به نظر من اینطوری نیست دوج کلا یه روند رو به رشد خیلی قابل قبول داشه و برای بلند مدت سرمایه گذاری خیلی خوبیه
خریدار انواع زمین کشاورزی باغی عرفی املاکی باقیمت مناسب در هر نقطه از ایران مبادله با هر نوع ارز هستم…فقط زمین سند دار بیاد پای معامله.
زمین من سند نداره .قرارداد واگذاری زمین شهری داره .یکی از نقاط خوب شهر هست فقط مشکل اینه که به شکل غیر قانونی تصرف شده که البته تمام کارهای واگذاری اش از طرف وکیل درحال انجام و درحال رفع تصرف هست . خدایی اینو از ما بخری اولین معامله زمین با دوج کویین رو انجام داده بودی و شاید کاربرد پیدا میکرد و یه پامپ حسابی میکرد