تحلیل ریپل

در یک چرخش غافلگیرکننده از رویدادها، XRP ریپل به احتمال زیاد با افزایش قیمت مواجه خواهد شد پس از یک پیروزی قانونی قابل توجه. یک دادگاه ایالات متحده به نفع ریپل، XRP II LLC و مدیرعامل آن‌ها، برد گارلینگ هاوس، رأی داد و اتهامات در یک دادخواست کلاس‌عملی بزرگ را رد کرد. این تصمیم تأیید می‌کند که XRP به عنوان یک امنیت طبقه‌بندی نمی‌شود و وضعیت قانونی ریپل را تقویت می‌کند.

همان‌طور که نشریه متمرکز بر ارزهای دیجیتال Bitcoinit در تاریخ ۲۹ منتشر کرد، دادگاه تمامی ادعاهای اصلی مربوط به نقض قوانین امنیتی در ارتباط با فروش XRP را رد کرد. این حکم بر اساس یک تعیین قبلی در سال ۲۰۲۲ توسط قاضی آنالیسا توریس بنا شده و موقعیت ریپل را بیشتر تقویت می‌کند. قاضی همچنین تصمیم گرفت هرگونه درخواست جبران خسارت را تا زمان بررسی تجدیدنظرهای اضافی به تعویق بیندازد و به ریپل یک مهلت قانونی موقت ارائه دهد.

اعلامیه اخیر رئیس SEC، گری گنسلر، درباره برنامه‌اش برای ترک در ژانویه ۲۰۲۵، انتظارها را برای تساهل نظارتی نسبت به XRP افزایش داده است. با این خبر، قیمت XRP از ۱ دلار فراتر رفت و معاملات اخیر به حدود ۱.۸۰ دلار رسید. این نشان‌دهنده خوش‌بینی بازار است که ریپل ممکن است پس از توافق با SEC، قدرت بیشتری کسب کند.:heart:

متشکرم آقا بابک برای خبر های امید واردکننده تون

با تشکر از شما که وقت میگذاریدواین خبرهای خوشحال کننده را برای این صفحه می گذارید انشاالله همین روزها دل همه هولدرهای ریپل و بچه‌های این گروه چنان شاد شود که جبران تمام این 4سال گذشته شود موفق باشید

سلام اقا بابک یه راهنمایی میخواستم، چند میلیون ارز تو بینگ ایکس دارم، هر کاری کردم نتونستم بردارم، نمیشه
نمیدونم چکار کنم