ارز sxch

سلام آقا بابک روی صحبتم با شماست ، چون حس کردم مسئولانه و دلسوزانه پاسخ همه رو میدید ، ببخشید من قصد خرید ریپل رو دارم سرمایه سنگین هم میخوام بیارم و حداقل تا عید هولد کنم ،،ولی شاید چند روز طول بکشه پول به دستم برسه ،، میخواستم ببینم تا کی وقت خرید قبل از اون سه تا خبر هست؟؟ اون سه تا خبری که گفتید چه زمان تایید میشن؟؟؟؟

سلام ایشون همیشه گفتند قبل از دادگاه ریپل تایم خرید هست ومسئول خود خریداره

هیچکس نمیتونه زمان تعیین کنه امکانش هست فردا تایید بشه امکانش هست اول بهمن ماه تایید بشه امکان خیلی کم هم هست که بازم تایید نشه اقتصادو سیاست کثیف و نجس هستن یهو دیدی برای منفعت خودشون بازی راه انداختن

سلام
هر سه خبر در لحظه اتفاق میوفتن.
حالا که یکیش قراره چهارشنبه باشه البته یه محرک قیمت هست .
اعلام مدیر جدید sec هم در لحظه اتفاق میوفته اینم باز یه محرکه.
حالا مدیر جدید اعلام کنه که میخواد پرونده رو مختومه کنه خب این یه شوک هست .
اگر قبل از مدیر جدید همین مدیر قبلی اعلام کنه که پرونده مختومه هست اینم یه شوک قیمتی هست.
در هر دو مورد پرونده به شکلی رسمی بسته بشه دیگه قیمت رو تقاضای بازار تعیین میکنه بازارم که تشنه تعیین تکلیفه پرونده هست.
دوست عزیز فعلا راه و شرایط این رو نشون میده باید دید که این راه رو میره.
امیدوارم تصمیم گیرنده خودت باشی چون سود و ضرر برا خودته.
نه کسی سود تورو میبره نه ضررتو:heart::folded_hands:

این بازار همیشه هست، نگران نباشید.
اما قبل از ورود به بازار، توصیه ام به شما اینه که الفبای کریپتو رو‌یاد بگیرید تا به راحتی داروندارتونو از دست ندید…
برای مثال عرض میکنم وقتی میخوایی ی ارز رو از یک صرافی. به کیف پولت بزنی، اگر شبکه رو اشتباه بزنی کل داراییت میره و امکان بازگشتش بهیچ وجه نیست …
در ضمن همه داراییتونو در یک ارز سرمایه گذاری نکنید.
بقول انگلیسیا همه تخم مرغ هاتو در یک سبد نچین…

چندتا ارز خوب و ریشه دار با پروژه و فاندای خوب بخرید و منتظر باشید …
ریپل از جمله ارزهایی هست که بدلیل اختلافات پیش آمده با سازمان بورس و‌اوراق بهادار آمریکا(sec) در ۴سال قبل نتونست رشد کنه و از رقبا عقب موند.
پس حالا حالاها برای رشدش جا هست.
در این میان نباید از بیت کوین و اتریوم غافل بود.
همیشه این دو ارز رو در سبدتون داشته باشید. البته درر قیمتی که مناسب باشه، باید خرید کرد.
من بیت کوین ۴۰هزاری خریده بودم، بعداز ۴ سال در ۹۹هزار فروختم و فایل کوین و داگز خریدم …
ریپل و‌استلار و ایاس و بیت تورنت و شیبا و دوج و چندتا ارز دیگه هم از ۴سال پیش خریدم و خداروشکر چندین برابر شده …
لطفا و خواهشا همیشه یک استراتژی برای خودتون داشته باشید و هروقت احساس کردید بازار شمارو بیش از اندازه به طمع انداخته، بدونید که زمان فروش هست، چون سایرین هم مثل شما هستند …

امیدوارم که همگی پرسود باشید.

ببخشید من یه مقدار ارز خرید کردم بزارم تو کیف پول خود صرافی ؟ یا کیف پول شخصی میشه راهنمایی کنید و اگر میشه یه کیف پول شخصی که امن باشه معرفی کنید ممنون میشم