تحلیل ایکس تایم ۱ ساعته ساعت 00:35
در صورت شکست 0.0002135 اولین مقاومت 0.0002395
تثبیت و کندل بدنهدار بالای 0.0002440 تا 0.0002850 هیچی سر راهش نیست ، برای پایین اما در صورت رنج و ریزش فعلاً حمایت قوی از خودش نشون داده و تا حجم فروشی قابل توجه که بعید میدونمبده ؛ چون هم هولدرها رو مال هستن با قیمتهای بالا و هم مالکان و صاحبان توکن میدونن شکست سطح حمایتی 0.0001880 برای سلامتی این توکن خیلی پر هزینه خواهد بود
هنوز هیچ فاند وخبر مثبت یا منفی بغیر از پیام فالکون به خود ندیده و فاندهای خبری مثبت حتی در کوتاه مدت میتونن کل تحلیل رو به صخره بگیرن ، بازهم من معتقدم اگه قرار بر بولران و بازار شارپی باشیم سقفهای قبلی رو به سرعت و در یک چشم به هم زدن جا میذاره ، فرصت نوسان نمیده !
آقای لطفی ؛ لطفا به ادمین سفارش کنید تا پیام هایم را حذف نکند .
آیا قیمت یک ارز صفر می شود ؟ آیا ارز لونا که اکنون فعال است ؛ زمانی صفر شده بود ؟
با درود این چه تحلیل های هست که انجام میدین؟
این ارز اصلا در این زمان تحلیل پذیر نیست
تحلیل زمانیکه که حداقل چند تا کندل هفتگی و روزانه داشته باشیم اما و اما و صد البته که این ارز احتمال رشدش زیاده
خیلی ها سوداشونو بردن از کی از اونجایی که اومدن رو قلعه خرید کردند اگر تو زیان هستین قطعا حد ضرر رو بپذیرید اونی که رو 30خریده قطعا باید نهایت رو 26خالی میکرد اونی هم که مثلاً رو 16خریده مثل منی که تو این قیمت و یه پله پایینتر مجموعا 73میلیون توکن خریده دیگه باید حد ضررش رو 12باشه من خودم به شخصه اگه برسه به قیمت 12یا دو برابر پولی که الان گذاشتم اگه داشته باشم ورود دوباره میزنم یا کلا خارج میشم