خریت شاخ و دم نداره که! بعداز سه سال هولد کردن طمع کردم و توی ۱/۴۷ فروختم که مثلا نوسانگیری کنم و سکه هامو زیاد کنم ولی الان تویی ۲/۱۶ مجبور شدم بخرم چون معلومه افسار پاره کرده و براحتی ۵۰۰ تا سکه از دست دادم اگه صبر میکردم الان ۱۵۰۰ تا سکه داشتم ولی الان با همون پول ۱۰۰۰ تا تونستم بخرم. توروخدا دلداریم بدید خیلیا بامن همدردید . دارم سکته میکنم از ناراحتی. توروخدا اگه مثل من چندساله که هولد کردین و دید بلند مدت دارید الان اشتباه منو نکنید و طمع نکنید چند سال که صبر کردید چند سال دیگه هم صبر کنید. به امید قیمتای چندصد دلاری هم نباشید اگه قرار باشه ریپل بشه دونه ای مثلا ۴۰۰ دلار باید ارزش بازارش ۲۰۰ برابر الان بشه یعنی باید ۲۴۰۰۰میلیارد دلار پول واردش بشه. درحالی که ارزش کل بازار کریپتوکارنسی الان حدود ۴۰۰۰میلیارد دلاره . خب یه همچین پولی از کجا و در چند سال ممکنه وارد فقط ریپل بشه؟؟؟ ولی قیمت زیر ۱۰ دلار در آینده رو میشه خوشبینانه براش متصور شد.
من نمیگم قراره هزار برابر بشه ولی من از اول هولدر این طلا هستم توی یک دلار 24میلیارد بود الان که شده دو دلارو خورده هم 16 میلیارده پس به این سکه و اون سکه نگه نکن داشم به مارکت و دلخواه خودشون بستگی داره تا کجا شول کنن بعدشم داداشم فقط خدا میدونه اگه پرونده و etf حل بشه دونه ای چند دلار میشه واقعا به جرات میگم این قیمتا باور نکردنی و خنده دار میشه اونوقت از خوشحالی اشکت درمیاد
دوست عزیز درود.
بعضی اوقات اشتباه باعث ساختن میشه .
همه ما از این اشتباهات زیاد انجام دادیم ولی روی ریپل به حرف هیچ تحلیل گری گوش ندین چون ریپل تحلیل بردار نیست . ریپل یک ارز عادی و معمولی نیست ریپل ارز مولد و پل تمام پول های آینده دنیاس . گروه بزرگ بریکس قرار از این ارز برای تبدیل ارز های خودشان استفاده کنند .
بانک های ۱۸۰ کشور این ارز رو آزمایش کردن و قرارداد بستن فقط بخاطر دادگاه خرید نکردن که با آمدن ترامپ اونهم تمام میشه . همبن هزار توکن رو هم اگر بتونی حفظ کنی بهت قول میدم یه رور به خودت افتخار خواهی کرد.
ما یک گروه ۱۵ نفره داریم که شاید بگم از بهترین های کریپتو هستن همشون .ما در این گروه فقط روی xrp و xlm و soloink متمرکز هستیم .
ارز های آمریکایی همه دارای iso200022 هستن و هرکدام برای کاری ساخته شدن.
Xrp
Xlm
Xdc
Ada
Hbar
اینهارو جدی بگیرین و به حرف هیچکس گوش ندین .
همه پرسود باشین .
آسمون ریسمون نباف اینقدر ،بندازش توی ولت برو پی کارت تا پنج سال دیگه
منم دقیقا همین اشتباهو کردم ۶۰۰ تا سکه ی بی زبونو به فنا دادم نمیدونم چه غلطی بود من مرتکب شدم عوض اینکه اضافه کنم تا هدفی که داشتم الان ۶۰۰ تاش رفت که رفت من ۲۰۰۰ تا روی ۲۳ تومن خریدم و هولد کردم ۵۰۰ تا روی ۳۶ تومن هدفم ۵۰۰۰ تا بود که الان دارم از غصه میمیرم مثل شما، ولی من هرچقدم بالا بره از این به بعد با هر پولی که دستم باشه خرید میکنم حتی شده پله پله تا ملاقات خدا میروم
منم این اشتباهو کردم ولی با استلار که چند ساعت دیرتر از ریپل حرکت میکنه جبران کردم
خودتو ناراحت نکن کسی خبر نداره چه اتفاقی می افته تحلیل واینا همه اش الکیه هیچکس تو خواب هم این قیمت رو پیش بینی نمیکرد الانم پله پله بفروش یدفعه دیدی ریزش کرد همه چی به نهنگ ها ربط داره
سعی کن روحیات خودتو حفظ کنی و به این فکر کن که بعضی ها فقط ۲۰۰ یا ۱۰۰ تا از این کوین دارند.
من وقتی خریدم ک نیم دلار بود و شد ۷ دهم فروختم
با همین سرعت که بالا میره احتمال ریزش هم داره
پس من چی 2000 تا تو یه دلار فروختم.ناراحت نباش.ذات بازار همینه.همین که سود کردی بگو خدایا شکرت.اینجا بازی ترس و طمع هست.باید برا خودت تارگت مشخص کنی و به اونا هم پایبند باشی.هر اتفاقی افتاد دیگه پشت سرت رو نگاه نکن.
سلام دوست عزیز، الانم دیر نشده ببین کارتون سیمپسون ها توی یه کلیپی معروف سه چهار سال پیش کنار کاردانو که گفته 36 دلار میرسه و کنار ریپل که گفته 589 دلار میرسه پیشبینی صعود ارز ACL تا 27 دلار رو داده الان قیمتش 0.00005 هست توی کوین مارکت کپ هم زده حداکثر عرضه 2 میلیارد توکن هست یعنی با 100 دلار میشه چند میلیون ازش خرید
ارز دیجیتال (ACL) ظاهرا جدیده و تازه اومده تقریبا 4 ماه پیش ولی قیمتش خیلی پایینه من مقدار خیلی کمی خریدم به ریسکش واقعا می ارزه میتونی خیلی کم ریسک کنی اگر هم کسی اطلاعی کافی از این ارز داره حتما پاسخ بدهد توی صرافی های غیر متمرکز معامله میشه همچنین توی صرافی Gate. io توی صرافی ایرانی کیف پول من و صرافی توایکس هم لیست هست
سلام نگران نباش جبران میکنه
سه دلار راحت میره بالا
مشکل همه ما همینه صبر نداریم
منم خارج شدم ولی سریع خرید زدم دوباره فیوچر هم گرفتم ضرر رو جبران کردم
روزی رسان خداست هرچی قسمت باشه
بسپار ب بالایی درستش میکنه
بردار غصه نخور برا همه برای یکبارم شده پیش اومده ، منم 1300 تا ریپل داشتم 800 تا فروختم مثلا نوسان بگیرم ، کلا 40 میلیون نوسان گرفتم ولی اگه داشتمشون 150 میلیون سودش تا الان بود . الان فقط 500 تا دارم .
مخور غم گذشته گذشته ها گذشته به فکر آینده باش ، که هرگز با غصه خوردن گذشته برنگشته .
تنت سلامت ⚘
ایشالا جبران میشه داداش غصهشو نخور ،احساسی هم تصمیم نگیر ![]()
![]()
دوست من از اتفاقا ميفته امكان داره ما كه هولد كرديم نفروختيم يه اتفاقي بيافتع زير قيمت شما بياد ولي وقتي شرايط اومي هست براي اين بازار هنوز بيت جاي وشد داره نوبت الت كوين ها هنوز تازه شروع نشده دادگاه كه شما ميدونستي اوكي نشده و ترامپ و بقيه هنوز سر مار نيومدن از شما بعيد بوده بازم مباركه انشاالله نزدديك ٥دلار همه با هم سيو سود ميكنيم انشاالله
برو بابا حوصله داری.همین یه کارم مونده بیام تو رو دلداری بدم.حالا انگار ۵۰۰ میلیون سکه از دست داده
خودتو بنداز تو دریا
داداش نگران نباش چون بد جور همدردیم🥺