تحلیل بیت کوین و بیبی دوج

من دیشب بهتون گفتم اونم تو شرایط پامپ بی بی دوج،گفتم بیت تو سقف کانال صعودیه نتونه بشکنه اصلاح میکنه و بی بی دوج هم میریزه،خیلیا دیسلایک دادن،خب برید یکم تکنیکال یاد بگیرید،بیت باید بره بالای صد هزار بعد دامیننسش بیاد پایین تا آلت سیزن شروع بشه،بی بی دوج هم فقط تو آلت سیزن رشد میکنه مطمئن باشید

کدوم آلت سیزن حاجی؟ ریپل و کاردانو و هدرا و دوج و بقیه که چهارصد درصد رشد کرده اند، بوق اند؟ شما هنوز منتظر آلت سیزن هستید؟

پسر خوب برو تاریخچه ارزا رو ببین،ریپل چند ساله اوضاعش بده؟؟نهنگا دارن بصورت تکی ارزا رو تکون میدن،یکم باهوش باشین از کسایی ک تو کریپتو خیلی فعالیت دارن کمک بگیرین
من دیشب بی بی رو رو عدد هشت ۲۶فروختم،منتظرم بیاد رو عدد هشت صفر ۲۰دوباره بخرم

حالا شانسی یه چی گفتی حالا نمی خواد سیس تحلیلگر بگیری

آلت سیزن هنوز شروع نشده؟! ریپل، کاردانو، هدرا، دوج،… بالای چهارصد درصد رشد کرده اند، شما هنوز منتظر آلت سیزن هستید؟!

آلت سیزن ربطی به میم کوین نداره اون آلت کوین ها هستن رشد میکنن مُردم واسه تینکالت بنظرم تو یکی دیگه تریدر نشو پدرتو ورشکست می‌کنی

مگه شیبا دقیقا تو آلت سیزن رشد نکرد؟پارسال په په تو رشد بیت کوین رشد نکرد؟آلت سیزن الان شروع شده خیلیا دارن رشد میکنن،دامیننس بیت خوب اومده پایین،منتظر باشین دامیننس بیت بیاد رو ۵۰ یا کمتر،همه ارزا منفجر میشن
نگران ورشکستگی من نباش
فعلا ۴۰هزار دلار بی بی دوج دارم