شروع آلت سیزن و توصیه‌ها

با سلام
دوستان لطفاً توجه داشته باشید

آلت سیزن‌ رسماً شروع شده است و امروز شاهد از دست دادن تسلط بیت کوین هستیم ، تسلط ۵۶ درصد و در حال سقوط

کاهش در تسلط بیت کوین به طور معمول سیگنال چرخش سرمایه به آلت کوین ها را نشان می دهد که نشان دهنده فصل آلت کوین هاست
برای نوسانات احتمالی آماده باشید

اگر امروز شاهد نوسانات بالا در ارزها هستید فقط و فقط جریان ورودی بزرگان هستش و مطلقا به کیف پولتون دست نزنید تا از چنگتون در نیارن‌ ، هر چی دارید منظورم آلت کوین ها و میم کوین ها هستش دست نزنید که بعد از فشار خریدی که ایجاد خواهد شد صعود اساسی برای کل ارزها صورت خواهد گرفت.

حالا دوستان میگن فشار خرید ، چرا باعث کاهش قیمت ها شده که اینم نوعی تله بزرگان و بازارسازان جهت درآوردن توکن ها از چنگ مردم عادی بوده و از قدیم هم در تمام بازارها مرسوم هستش.

بارها اشاره کردم که گفته هایم را با گذر زمان ثابت میکنم.

این پیام و کپی کرده کل گروه ها داره میفرسته شیاد تا دیروز میگفت(طبق آرشیو پیام هاش )که ۲۰درصد سبدم gme الان میگه فقط ۵درصد :exploding_head::exploding_head::lying_face::lying_face::lying_face:

چاقو زیر گلوت نزاشته ک ب حرفاش گوش بدی توجه‌نکن

از روو نمیری نه؟؟

به حرف هاش اهمیت ندید من یقین دارم زیر سن قانونی

و حتی کارت بانکی هم ندارها آدم باید روی حرفی که میزنه

باشه نه که هر ساعت حرف های متناقض بزنه

باز اومدی که چی بشه به حرفت گوش کنیم … مواظب تک تک توکن هامون باشیم چشم چون شما گفتی حتما یک چیز حالیت است … وبعد بیایی بگی شت کوین خریدید انتظار دارید میلیاردر بشیم

بابا این اطلاعات و از کجا میاری! من نمی دونستم !درود بر بختیاری کبیر ! درود درود درود و… :grin::sweat_smile::joy:

خدایی بکش بیرون
ی گروه تو تلگرام بزن اونایی که دوستت دارن بیان اونجا واسشون سخنرانی کن

اینقدر حسود نباش

فقط حرف مرد یکیه مصداق تویه..بیت بالا بره .پایین بیاد حرف تو اینه که شورت من فعاله