دوستان این ارز قراره که باارزش ثابت 314هزاردلار قیمت گذاری بشه یعنی یک استیبل کوینه ومثل یک پول واقعی ازش استفاده بشه چون قراره که مثل پول ازش استفاده کردباید هم قیمتش ثابت وبسیار ارزشمند باشه واین قیمت 314هزاردلار قیمتی هست که 8ماه پیش در کنفرانس چین براش تایین شداطلاعات GCV
روسرچ کنید
راحت ازدستش ندید وبرای داشتنش تلاش کنید
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
میگن آدم فضایی ها همم قراره از pi استفاده کنن:rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام عزیز دلم
یە ضرب و تقسیم کرده ای ۳۱۴ هزار دلار یعنی چی ؟ یعنی یک پای مساویه با بیست و چند میلیارد تومان پول رایج ما ؟؟؟؟؟؟
اصلا مگر ممکنه یک پای بیشتر از ۳ بیت کوین بشه ؟؟ ینی منی که ۳ هزار تا پای بیشتر دارم حساب کتابم چی میشه ؟؟
من از خدامه همچن خوابی به واقعیت بپیونده ولی این یک حباب هست و اصلا امکان پذیر نیست
موافقای من = لایک
مخالفای من = دیس لایک
شبیه ارزهای دیگر نیست.. کارکردش متفاوته
کمی حق داری اوایل منم عین توفکرمیکردم ولی تحقیق کردم دیدیم اصلاپای قرارنیست لیست شه قرارشبکه بازشه عین بیت کوین درضم
پای خودش پول ینی بدونه سواپ کردن میتونی هرجای دنیاکه باشی
خریدکنی ازهمه مهمترسرعت تراکنشش تا75هزارتا توثانیست که حیرت اوره من قول میدم ما هنوز هیچی نمیدونیم ازش
بحث سر اینکه کارکردش چجوریه نیست بحث قیمتشه که امیدوارم من اشتباه بکنم و حرف حرف شما باشه . ![]()
یه غربتی با ضریب هوشیه در حد گاو
ارز پای بر مبنای عرضه و تقاضا نیست.مثال:الان مردم دنیا شدیدا وابسته ب اینترنت هستن اگر نباشه فلج میشن.تا الان بارها گرون شده بازم میریم میخریم.اکو سیستم پای مردم دنیا رو مجبور میکنه ک از شبکه استفاده کنن و ب دلیل عوامل مختلف ک یکیش همون وب ۳هست .قیمت ما تعیین میکنیم .همونطوری ک اینترنت فروش برای ما قیمت تعریف میکنه.چیز پیچیده ایی نیست.و همچنین قرار نیست پامپ و دامپ بشه