فریبکاری تیم بیبی دوج

سلام .
این متن رو کسایی که میخوان بخرن ، با دقت بخونن .
تیم بیبی دوج کاملا روانشناسی بازار رو بلد هستند . هر از گاهی با یه سناریو جدید و اخبار سازی ، مردم رو تشویق به خرید میکنن . یه بار عرضه کل رو مشخص میکنن و همه میگن ایول بیبی تیم فعالی داره و زرتی میرن میخرن .. یه بار میاد عرضه کل رو برمیداره ، ملت از خودشون امار قبلی رو به عنوان امار جدید رونمایی میکنن و باز میرن میخرن !
توکن سوزیش هم لاکپشتی جلو میره و اصلا تیمش تاحالا اعلام نکرده که قراره توکن سوزی عظیم انجام بشه . از اون طرف بیت 30 درصد میره بالا این یه درصد میره بالا ! بیت یه درصد میریزه ، بیبی 30 درصد میریزه !
مشخصه که پشتش یه نوسانگیر عالی نشسته و داره از مردم سو استفاده میکنه . 4 ساله رنج 16 الی 28 موندیم و بین این بالا پایین میشه .
دوستان عزیز لطفا این ارز رو تبلیغ به خرید نکنید . خودم نزدیک 20 میلیون توی ضرر هستم .

هولدر زیاد ، توکن بالا ، تیم دزد ، اهداف الکی و … اینا همش باعث میشه که این ارز رشد نکنه و نخواهد کرد !

الان هر چی هم دیسلایک میزنید بزنید ، ولی 4 سال دیگه هم این پیام یادتون باشه . اونی هم که میگه مارکت تحلیل اینا برنمیداره و یهو دیدی بیبی رفت بالا ، لازمه یادوار شم که اونا هیچ چیزی از ارز نمیفهمن و نمیخواهند که بفهمند . برین ارزهای دیگه بخرین . خودتون رو مثل ماها توی منجلاب نندازین .

دومین میم کوین از نظر تعداد هولد
بیشترین قرارداد
کاملا کنترل شده که دیدین تو ریزش پارسال ارزهای پدر مادر دار چقدر ریختن و این چقدر ریخت
خرید ۲۵کواد فقط توسط صرافی باینسس صرافی های دیگ بماند
۴۰کواد دسته تیمه هر آن ممکنه بسوزونه که این کارتی هست که آن ممکنه رو کنه و مطمئن باش قبلش به هیچ عنوان خبرش رو رسانه ای نخواهند کرد مثل کاری که تو لیست شدن تو باینسس انجام داد…باینسس خر نیست که ۲۵کواد روش سرمایه گذاری بکنه…برنامه های زیادی داره ولی یکم صبر میخواد به نظر من در بدترین حالت ممکن یه صفر رو بندازه حالا یه مقدار بالا پایین…نظر شخصیم بود

حرف حق جواب نداره

داداش ما نگفتیم بایننس خره یا نه … فرض کن تو مغازه میوه فروشی داری . من میام بهت میگم 100 جعبه پرتقال دارم . 30 جعبش کالا مال تو ، بقیه رو هم که فروختی ازش درصد بردار . به نظرت با همچین شرایطی کسی قبول نمیکنه ؟ داداش کواد میدونی چیه ؟ این بخواد یه صفر بندازه ، مارکتش خدا تومن میشه ..

کسی از این ارز هیچی نمیدونه این ارز فقط داره با پول مردم تجارت خودش را می‌کنه دادا این ارز خای میشه یعنی دوزد هستن