تحلیل بونک و انتقاد از بختیاری

همونطور که در پیام قبلی گفتم با رنج زدن بیت بالای ۹۰ هزار دلار بونک تونست تا 0/000048 صعود کنه . عزیزان این ارز از محدوده ی کف سازی قبلی که حدود محدوده 0/000018 بوده نزدیک به ۳ برابر شد بنابراین نیاز به استراحت زیادی داره . این مهمترین دلیل برای اینه که رشد شارپی ازش نمیبینید . بیخودی آقای بختیاری و امثال ایشون رو مقصر ندونید . اینجا هر کسی آزاده نظرش رو بنویسه . با غرض یا بی غرض . این شما هستید که باید منطقی فکر کنید و از تجربتون درس بگیرید . من این ارز رو ترید میکنم اما چون پتانسیل بالایی دیدم ازش کمی هم هولد کردم . اگر در توانتون هست زمانهایی که قیمت میریزه و همه به نفرین روی میارن و به قول معروف خون راه افتاده توی بازار به موجودیتون اضافه کنید و مطمعن باشید در نهایت به سود قابل قبول می رسید ان شالله .

آقای کاسه لیس شاید یکی نداشته باشه اضافه کنه اون موقع چیکار کنه؟؟؟
چرا اون زمانی که ۰۰۰۰۱۸ بود پیام نداشتی الان که بختیاری همه تحلیلاش اشتباه شده همه گروه ها دارن نفرینش میکنن زبون در آوردی این آقا دوج رو میگفت تو زمانی که نیاز به اصلاح داشت تارگت ۹۰سنت داد خب مشخصه تو گذر زمان ارزها میرن بالا ولی این آقا تاکید رو همون موقع داشت
gem میگفت تارگتش۱دلار تو همین چند هفته
همین بونک میگفت امکان نداره کف قیمت ۰۰۰۰۴۸ پایینتر امکان نداره بیاد
اینارو من از خودم در نیاوردم تو آرشیو پیام هاش هست
پیشاپیش از ۱هفته پیش نوشته ۱۰۰ k شدن بیت مبارک زمانی که بیت داشت میرفت بالا
عزیزم مطمینن تو گذر زمان بیشتر ارزها صعود میکنن ولی مهم اینه تحلیل زمانی الکی ندیم شاید کسی وارد نیست کل سرمایش (که میدونم بزرگترین اشتباه)فقط بخاطر یه حرف اطمینان بزار بعد احتیاج داشته باشه برداشت کنه

دوست عزیز من از بختیاری و بختیاری ها حمایت نکردم . حداقل ماهایی که سالها توی این بازار بودیم خوب میدونیم که هیچکس از مسیر قیمت مطمعن نیست . این افراد اگر به گفته ی خودشون ایمان داشتن با یک پوزیشن بار خودشون رو میبستند و اصلا یادشون میرفت برنامه ای به اسم ارز دیجیتال هست چه برسه به اینکه وقتشون رو صرف کامنت گذاشتن بکنن .
در مورد اضافه کردن در کف هم عرض کردم اگر توانش رو دارید.

آقای مونت کریستو سلام…ممنون ک هستید…تعجبم اینه مگه میشه کسی از اسم و یا اصالت چیزی استفاده منفی کنه…آقای بختیاری فقط خودش نیست بلکه داره از اسمی استفاده میکنه ک مورد تایید خیلیا هستش …ی سئوالی از کلیه عزیزان مبنی بر شرایط ارز بونک دارم ک تو چ شرایطی هستش…اصطلاحا تو کدام موج یا مرحله قرار داره…

تو خاک بازارو نخوردی تو زیادی ….وه میخوری که به تو ربطی نداره دخالت میکنی دوزاری