سود ریپل و تخریبگران

۲۰بیست هزار واحد ریپل داشتم که از تراکنش خرید فی هرواحد ۵/۷۰۰تومن مبلغ ۱۱۲/۳۰۰/۰۰۰تومن براش مایه گذاشته بودم و همچنان تو هودل کردن بودم رسید به ۱۷۱/۴۰۰تومن ۱۸هزار واحدش رو فروختم سه ملیاردوهشتادوپنج ملیون ودویست هزار تومن ۲۰۰۰واحدش رو هم نگه داشتم همین ۲هزار واحد الان ۳برابر سرمایه اصلیم هست کل سه ملیاردو هشتاد وپنج ملیون رو هم در قیمت ۲/۰۴۲تومن هارمونی گرفتم ۱/۵۱۰/۸۷۱واحد هارمونی دارم کلا رایگان هم برام افتاده احتمالا حدود ۷۰۰واحد از ریپل هامو دوباره بفروشم که اصل پولمم بردارم بقیه ریپل هام هم افتاده رایگان هدف من فخر فروختن نیست بلکه میخوام نتیجه صبر کردن رو بهتون بگم حالا صبر کردن بهتره یا گوش کردن به حرفهای مفت سمپاش yaser(کاربر تازه وارد)قبلی که الان اسمشو گذاشته yaser الان با ۲۳۳/۰۰۰واحدهارمونی که تا پریشب خریده بودم سرجمع ۱/۷۴۳/۸۷۱عدد هارمونی دارم که بیشترش از فروش ارزهای روی سودم بوده
حالا آدمی مثل اینyaserسمپاش میاد سعی میکنه مارو تخریب کنه روحیه دیگرانم تخریب کنه نخرید و بفروشید و متوهم و هرچی از دهنش در میاد رو میگه که جلو سود کردن دیگران رو بگیره شب تاصبح نخواب و صبح تا شب نخواب که وایسی ترید کنی؟ از ۳۰۰ تک تومنی ترون خریدم تا ۱۵/۱۵۰تومن یک دونه شم نفروختم خوابمم میکنم کارمم میکنم اونوقت یه جوجه میاد واسه ما شاخ شونه میکشه
سرجمع دوستان هدف ما فخرفروختن نبود هدف بازهم واسه سود کردن همه هست هرکسی که حرفمو گوش کرد زیر ۱۰۰۰خرید زیر ۲۰۰۰خرید همچنان می‌خره تو این قیمت‌ها همین الانشم کلی سود کرده هرچی بیشتر هم سود کنه مایه خوشحالی ماست بلکه خداروشکر تونستم اینطوری به خیلی‌ها روزی برسونم روزی ماروهم خدارو شکر خود خدا همش رسونده باز هم میرسونه پس سعی کنید صبور باشید خداوکیلی تنها آدم بی شخصیت این صفحه همون yaser(کاربر تازه وارد)هست براش گزارش بفرستید بلاکش کنید این سمی اینجا نباشه همه رو اذیت میکنه

آقا نوش جونت
انشاالله به قول خودت هارمونی هم همه مارو به ثروت برسونه
من که پایینتر گفتم رو۱۷۰۰ تومن با اتکا به روحیه ای که از حرفای شما گرفتم هرچی داشتم هارمونی خریدم خیلی هم امیددارم به حداقل ۱ دلار رسیدنش یعنی به نظر نمیاد چیزی کم داشته باشه.چون واقعیت نه وقت نوسان گیری دارم نه اعصابش رو .همینجور تو هولد هارمونی میمونم تا1دلار.

امید جان بهت اطمینان کردم ونفروختم وباعث
امید ودلخوشی شدی با نظرات مثبت
اگر واقعا به 40 تومن ودلار برسه
اون موقع است که از ته دلم بهت ایمان دارم
وهمه جا شمارا تبلیغ تا زبانزد عام و خاص باشید

خخخخخخخخخخخ آش غ ال عق ده ای

بگم چرا هارمونی پامپ کرده بگو تو خریدی من خروج میزنم بفروشی بدبخت شدیم

ریپل ۵۷۰۰ تومنی سال ۹۸ نبود ؟خیلی ساله

23/06/1399تاریخ تراکنش خریدم ۲۰هزار واحد فی ۵.۶۹۹.۳پنج هزار وششصد ونودونه تومن و سه ریال

برادر من سابقه تراکنش رو برات فرستادم باید تایید بشه
و میتونم سابقه تراکنش ارز توربو ۵۶۰هزار واحد فی ۱۹تومن و سابقه تراکنش فروش کل تعدادش رو در قیمت ۵۶۰تومن برات بفرستم که بعدفروختنم رفت بالای ۷۰۰تومن ولی طمع نکردم ورود نکردم الانم رفته حدود ۵۰۰تومن من فقط یک نمونه رو در این صفحه مطرح گردم و تراکنش های بزرگ دیگری از ارزهای دیگر هم دارم که فقط باصبر به اون قیمت‌ها رسید و ازشون خارج شدم

امیدوارم همه به چنینن سودهایی برسند بازتاب دعای خیر برای دیگران کسب سلامتی وثروت وخیر برای دعا کننده است

قربون ادبت امیدوارم همه از این سودها بکنند

Har chi gofti nesare mamanet bitarbiat