تحلیل ارز سویی

دروود خدمت دوستان تحلیل و اپدیت جدید از ارز Sui

همونطور که در تحلیلهای قبل گفتم همچنان ریزشی هستیم و ما نتونستیم بالای 3.60 تثبیت بدیم و گفتیم اگه حمایت 3.45 را از دست بدیم تا 3.10 الی 2.80 پایین میریم.

حجم معاملات روزانه سویی دیروز تا پونصد ملیون اومد و الان اومده محدوده یک میلیارد دلار و نشانه اینه با اون پامپهای فیکی که چند روز پیش زد و من گفتم همش فیکه فروشندگان زیاد هستند و هیجانی تصمیم نگیرید.

ما امشب ازاد سازی توکن داریم ولی اونقدرها تاثیر نمیذاره که فکر کنید یهویی قیمت بریزه پس نگران نباشید.

توجه کنید سویی تو سه ماه گذشته 300 درصد سود داده پس انتظار نداشته باشید الان بره رو قیمتهای پنج دلار و هشت دلار…نیاز به اصلاح زمانی و کف سازی و ساختن حمایتهای مهم برای اینده داره پس اگه میبینید تو یک محدوده قیمتی خیلی داری رنج میزنه و به اون ناحیه خیلی واکنش نشون میده بدونید داره جای پاشو محکم میکنه واس چند ماه اینده.

فعلا اگه میخواید حجم اضاف کنید یا خرید کنید صبر کنید بازار ریزشی هست و تا زمانی که ما از کانال نزولی خارج نشیم نمیتونیم بگیم که روند صعودی شده و باید بالای 3.60 تثبیت بده.
اگه اومدیم زیر 3 دلار با توجه به شرایط بازار،بیت کوین،دامیننس و حجم معاملات و سیگنالهای صعودی نقطه وروود میدیم

نکته: اون سه تا سیگنالی که من دیروز دادم با توجه به ریسک خودتون و اگه دوست داشتید خرید کنید بنظرم شیبا و ویف از بازار جا موندن ولی این پیشنهاد خرید صد درصدی نیست
ریپل هم که رو قیمت 1.95 بوده سیگنالش که پامپ شد و متاسفانه اینجا پیام را دیر تایید کردن ولی دوستانی که در تلگرام با من در ارتباط بودن زود خریدن و خداراشکر سود کردن.

موفق و پیروز باشید
جیبتون پر از پووول

مثل همیشه عالی
ممنون از شما و وقتی که میذاری

درود بر شما و خدا قوت

دروود
نام کاربری هست

سلام نام کاربری ایدی تلگرام هست دوست عزیز میتونید اونجا پیام بدید

سلام
درمورد ارز گالا اطلاعات دارین؟

سلام
نام کاربری تلگرام لطفا

سلام برای کسی که میخواد یه مقداری بخره که حجم اضافه کن ..بنطروتون الان ۳.۸خوبه بخره یا صبر کنه؟ممنونم از پاسختون

داداش راه ارتباطیت تو تلگرام رو میشه ب منم بدی