تحلیل بیت کوین و ریپل: صبر و استراتژی

سلام دوستانم
فعلا اکثر توجه ها سمت بیت هست
و به نظرم عدد 30000 واسه بیت میتونه خیلی مهم باشه
من که تا این نقطه بیت صبر میکنم بعد دوباره وارد ریپل میشم.
الان اندیکاتورهای آلت کوین ها اکثر تحت تاثیر این رشد های اخیر بیت هست
هممون که تو ضرر هستیم و بعضی هامون که سرمایشون یک سوم شده پس خواهشن احساسی عمل نکنید هی برید روی این ارز و اون ارز، مقداری صبر کنید تا بیت تکلیفشو با کانال 30000 مشخص کنه بعد تصمیم درست رو بگیرید.
در ضمن دوستاتی که ریپل رو رو کانالهای خیلی بالا خریدن مطمئن با رفتن روی ارزهای گرونی مثل بیت و اتر ضررشون جبران نمیشه چون این ارزها همه رشد کردن و باید حداقل بیش از دوبرابر بشن تا دوستان ضررهاشون جبران بشه.
پس دوستان بهترین حالت فعلا صبر رو همین ریپل هست البته به شرطی که قبل از اینکه بازار دچار سقوط زیاد بشه خارج بشن و دوباره رو نقطه پایین تر وارد بشن.
دوستانم امکان بازگشت ریپل به کانالهای بالاتر هست البته امکان عدم بازگشتش مثل ترون هم هست که تو این حالت صبر زیادی نیاز داره.
دوستان لطفا ترید کنید بهتره چون ممکنه تو هولد کردن ضرر کنید چون تمام آلت کوین ها نسبت به ریزش بیت رو هر کانالی عکس العمل نشون میدن.
و به نظر من هم هیچ وقت به خودتون تلقین نکنید که این ارز از این پایین تر یا بالاتر نمیره چون ارزهای دیجیتال سقف و کف ندارند.
یکی از مهمترین تایم فریمها، تایم فریم 4 ساعته هست پس خواهش علاوه بر توجه به اخبار فاندا به اندیکاتورهای این تایم فریم هم توجه کنید.

هدفم فقط مشورت با دوستان بود.

ریپل منو با خاک یکسان کرده، تمام سرمایه 120میلیونم را به 40میلیون رسونده. خدا لعنت شون کنه اونایی که از این شکایت و این چیزا خبر داشتن ولی به ما اطلاع ندادن که در همان ابتدای سقوط، خروج کنیم. همه اینجا می اومدن و می گفتن : به به، چه چه در سال 2021 ریپل رفت به یه دلار، نه سه دلار؟!!! چی شد؟؟؟!!!

از هر وری یه گاز زدی لایک بگیری

خیلیا هشدار دادن قطعا خوندیو رد شدی