هولد بی‌بی دوج و سودآوری

دمش گرم خوب داره خسته می‌کنه تو روند صعودی بازار من 20تا ارز هولد کردم نزدیک یک میلیارد هزینه کردم سه سال همشون تو سود هستن همشون جز بیبی دوج داره تو این روند صعودی اکثر ارزها خسته میکنه هولد رها رو که بفروشن برن سمت ارزهای دیگه که یه دفعه راحت 3تا صفر بندازه ولی گول این کارها رو نخورید بخدا من الان خیلی‌ خوب تو سود هستم از خیلی‌ از ارزها ولی ایمان دارم بی‌بی دوج بیشتر از همه سود میده خالی نکنید صبر کنید صبر صبر به حرف من گوش کنید شما میتونید میلیاردر بشید خالی نکنید خالی نکنید صبور باشید این حرف من یاد داشته باشید من میدونم تیم بیبی دوج داره چیکار میکنه چه نقشی داره با این که تو باینس لیست شد و حرکتی نکرده چون داره خستتون می‌کنه من باید ستا صفر کم کنه تا بالای صد میلیارد سود بگیرم بی‌خیال بشم.تمام

یک میلیارد پول اضافتو وارد بازار کردی یا کل پولتو؟؟؟؟

سه صفر که میشینه جای اتریوم یعنی میشه تا اونجاها بره ؟؟؟:thinking::thinking::thinking::thinking:

سه تا صفر بندازه میاد رتبه ۳ بازار
یعنی جای ریپل رو میگیره
شیبا و دوج هم این کارو نتونستن بکنن هنوز
صنعتی و سنتی رو‌ با هم میکس میکنی؟

3صفر حذف کنه بازم میاد جای سولانا نه اتریوم

خدا خیرت بده اونایی که با دروغ مردم رو فریب میدن بیمار هستند من بعد از4سال فروختمش مهر کاردانو خریدم 4برابر شده سکه های بی بی خیلی زیاده البته نظر هر شخصی محترمه ولی‌ اگه سولانا گرفته بودم امروز4000واحد16م داشتم