باور کنید من با ایشون مشکلی ندارم با وجود اینکه ضرر زیادی به من زده که البته مقصر خودم هستم، که با وجود تحلیل های خودم از ایشون تبعیت کردم، مثل: ارز های بونک،فلوکی،گیم استاپ و حتی تحلیل های ایشون در مورد بیت کوین که برید ببینید متوجه میشید و الی ماشاالله…
این کاملا درسته که باید با علم و تحلیل خودمون وارد معامله بشیم، ولی این رو هم بپذیرید خیلی از عزیزانی که اینجا تشریف دارند گوششون به تحلیل و نظرات تحلیلگران اینجاس
و وقتی آدمایی مثل بختیاری میان ک درست حسابی تحلیل بلد نیستن ، سیگنال میدن و افرادی با تعریف های شما از بختیاری که ازش بت ساخته بودین وارد معامله میشوند دچار ضرر و زیان هنگفتی میشن و شما هم در کار غیر اخلاقی ایشون سهیم میشید…
حالا من نمیخواهم کسی رو تخریب کنم ولی خب اگه کمی در نت سرچ کنید و راه های کسب درآمد از بازارهای مالی رو بفهمید میدونید ک این آدم هدفش چیه و چه برنامه ریزی داره برای آینده و با صرافی ها چه زد و بند هایی داره
هر کس هم به ایشون باور داره از ایشون تبعید کنه ولی خواهشاً بخاطر سرمایه دیگران هی بختیاری بختیاری نگید
بی سوادی و نفهمی خودت رو به حساب بقیه نزار اصلا بختیاری گفت بپر تو چاه شما چرا میپری تا اونجا که ما میبینیم گفتن تحقیق کنید شما نکردید رفتی توی ضرر ضمنا فتوکپی و آینه نیست روزی موجودیت ۲ برابر بشه این بازار ۹۵ در صد ضرر میکنن ۵ در صد سود بستگی داره ما کدومشون باشیم
آقای بختیاری شما مسعول ضرر هیچ کس نیستی مرسی که با وجود سم پاشان دوزاری بازم برای دوستان دیدگاهتان رو به اشتراک میزارید
در آخر دوستان هر کسی چیزی میگه بد نیست شماهم تحقیقی انجام بدید راه رو نشون میدن دوستان میتونید با احتیاط برید میتونید تخته گاز
آقا من واسه تفهیم شما و دیگران، یه چیزی رو بگم.
شما آشکارا نوشتین که پنج ساله که تو این بازار هستین و تحلیل کسی رو جز خودتون قبول ندارین.
خب اگه تو این پنج سال، شما چیزی یاد گرفته باشین که دیگه نیازی به تحلیل بختیاری یا هیچکس دیگه ای ندارین.
اصلا نیاز ندارین که تو این برنامه باشین و لا به لای کامنتها،بگردین و شخصی مثل آقای بختیاری رو پیدا کنید و به خیال خودتون، زیر سوال ببرینش.
کسی اگه پنج سال تو این بازار باشه، پای کامپیوتر یا لپ تاپ و گوشیش نشسته و داره معاملاتش رو انجام میده.
ولی قول میدم هیچی حالیتون نیس. یه چیزایی شنیدین و یه مقدار پول آوردین و انتظار دارین، خیلی راحت با اون پولتون،
مولتی میلیاردر بشین. که نمیشین.
مثلا یکی بیاد مث بختیاری و یه ارزی معرفی کنه و دو سه میلیون خرید بزنین و بعد انتظار داشته باشین در عرض چند روز یا هفته، پولتون هزاران برابر بشه.
نه عزیز،ازین خبرا نیس