انتقاد از تحلیلگران و هشدار

شیاد ، کلاهبردار و …
قطعا منتظر چنین روزی بودم که از این حرف ها زده بشه

دلیل این حرف ها ، آیا مقصر بنده هستم یا خود فرد

دوست عزیز وقتی خبر از آلت سیزن‌ میدادم و میگفتم الان وقت خرید بیت کوین نیست ، فرصت خرید آلت کوین ها را از دست ندید فکر میکردی ، آلت کوین فقط بونک یا دوج و یا فلوکی هستش

برو پی کار و زندگی و در کاری که تخصص نداری خواهشاً انجام نده تا سرمایه ات‌ از بین نره

تمام مواردی که گفتم خوشبختانه در سوابق موجود هستش ، حالا بنده در مورد دوج یا بونک زیاد گفتم دلیل نمیشه که شما کل سرمایه ات‌ را بریزی پای این دو تا ارز

بعدش هم هنوز بازار راه زیادی در پیش داره و قطعا رو سیاهی برات میمونه با این جملاتی که ثبت می‌کنی

وقتی میگفتم ریپل مثلاً میشه ۲۰ برابر همه شما بنده را مسخره میکردین ، ولی الان که داره رشد می‌کنه و تازه ۴ برابر شده ، بنده را متهم به دستکاری ، شیادی ، کلاهبرداری و همدستی با صرافی ها میکنید.

عزیزم فصل آلت سیزن‌ هستش و اول آلت کوین های برتر بازار رشد خواهند کرد سپس ارزهای رده دوم و بعدش میم کوین ها

وقتی گفتم حجم کل بازار ۵ تریلیون ۱۰ تریلیون و در پایان ۳۰ تریلیون خواهد شد همین شماها که مسخره میکردین الان دارید بنده را متهم میکنید
شما که همیشه منتقد بنده بودید چرا با طناب پوسیده من وارد بازار و ارزهایی که گفتم شدید

این بازار به هر کس سود نمیده‌ و افراد با منطق درست و صبور سود آنچنانی را خواهند برد.

همین ارزهایی که الان رشد میکنند پدر هولدرای‌ اونها چند سال دراومده

وقتی میگم دیگه جای بنده و امثال من در اینجا نیست همه اعتراض میکنند ، حسادت نکنید ارزهای شما هم رشد انفجاری خواهند داشت اما به نوبت.

فقط خدا و پایان کار را در نظر داشته باشید هنوز اول راهیم.

جناب بختیاری بزرگوار.
فکر کن خدا هستی.چند درصد مردم روی کره زمین اصلا اعتقادی به تو ندارند؟
راضی کردن همه فقط کار نادان هاست.
اصلا برای چی اینجا نظرات خودت رو مینویسی؟
اگه هدفت سود رسوندن و باز کردن چشم هموطنانت هست پس به کار خودت ادامه بده.
فقط.
اگه کارت برای رضای خدا باشه که مطمینم هست و اگه راهت برای سود رسوندن به هموطنان باشه که اونم مطمینم که هست پس فقط جلو رو نگاه کن و به کارت ادامه بده.
متشکرم

ببین آقای بختیاری شما تو این برنامه بیشتر از همه تو چشمی

بیشترین تعریفات تمجیدها ، تشکرها و لایکها برای شماست
و به طبع بیشترین نقدها و حتی توهین ها هم برای شماست

کسی اینجا نه به من و نه امثال من که توجه نمیکنه

وقتی خودتون رو در همچین جایگاهی میبینین باید ظرفیتش رو هم داشته باشین

ظرفیت هر تعریف و حتی هر توهینی

این خاصیت تو ویترین بودن و تو چشم بودنه

وقتی سیگنال ارزهارو میدادین خودتون میدونستید که با هر سعودی براتون هورا میکشن و برای هر سقوطی شمارو هوو میکنن

چون خودتون بهتر میدونید که افراد زیاد و بدون تجربه ای در این بازار هستن که همون لحظه رو میبینن
چشم انداز شیش ماهه که هیچ حتی یک روزه هم برای ارزهایی که هولد کردن ندارن

پس اگه به حرفای خودتون اعتقاد دارین ،استوار، ثابت قدم، به حرکتتون ادامه بدین و انقدر روحیه شکننده و ضعیفی نداشته باشین .

درود و هزاران درود بر شما… جناب بختیاری انرژی و توانت رو خرج اقلیتی کوچیک که کارشون تخریبه نکنید… بی محلی و بی توجه بودن به این دسته از افراد بهترین بهترين جواب ممکنه…در دام نیفتید… آرزوی بهترین‌ها رو برای شما و هموطنانم دارم…

آقای بختیاری همیشه گفتن وقتی حرف پشت سرت زیاده بدون موفق شدی ولشون کن.
از کوزه همان برون …
اصلا توجه نکن همه کار میکنن شما قهر کنی توجه نکن

همونجور که از لایک ها و حمایت هایی که از شما میشه تو این صفحه، مشخصه که شما آدم کار بلدی هستید پس انتظار میره رفتارتون هم حرفه ای باشه و انقدر زود رنج نباشید…
من تحلیل های شمارو قبول داشتم و دنبال میکردم ولی یه مدت که دیدم نیستید خیلی متاسف شدم
شما که داری از سر لطف تحلیلت رو میگی حالا درست یا غلط یه عده هم همیشه هستن که سم پاشی کنن تو همه چیز بنظرم شخصیتتون رو هم مثل کارتون ارتقا بدید
لازم نیست تحلیلتون رو انقدر توجیه کنید و یا بهتون بر بخوره یه هفته نباشید

ضمنا من از تحلیل هاتون و وقتی که میزارین تا هم وطن هاتون بهره ببرند ممنونم:folded_hands::heart:

سلام جناب بختیاری عزیز
اول از همه بابت تمام زحمات شما ازتون قدردانی میکنم
من تا این لحظه خیلی از راهنمایی های شما استفاده کردم
قطعا خیلی های دیگه هم استفاده بردن
فقط یه پیشنهاد داشتم
اگر شما صلاح بدونید یه کانال تلگرام درست کنیم تا کسانی که به تحلیلهای شما ایمان دارن بتونن عضو بشن و از راهنمایی های شما استفاده ببرن
باز هم از شما کمال تشکر رو دارم
امیدوارم همیشه پایدار باشید

آقای بختیاری عزیز خودت رو خواهشا درگیر ۴ تا آدم حسود و هیچی ندار نکن و تحلیل‌های خودت رو داشته باش همه اونایی که اهل فن هستن شما رو میشناسن و از کامنتها و تحلیل‌های جناب عالی میفهمن که کی و چی درسته ،شاید آدم اشتباه هم بکنه تو یه مقطعی ولی اهل فن‌ها وین ریت رو که نگاه میکنن میفهمن که واقعا شما کارت درسته ،خواهش میکنم انرژی خودتون رو هدر ندین ،ممنون بابت تحلیلهاتون،و زحماتی که برای همه میکشین ،ما از شما و همه اونهایی که زحمت میکشن و زمان صرف میکنن تا هموطنانشون اشتباه نکنن و راه درست رو انتخاب کنن صمیمانه تشکر میکنم ،بازم ممنون که هستین یا حق:heart::heart::heart::ok_hand::victory_hand::folded_hands:

جناب بختیاری عزیز شما کارتون درسته

گر در خانه کس است یه حرف بس است…

قطعا کسی که یه ذره از بازار اطلاعاتی داشته باشه میدونه که حرفاتون از سر احساسات و هیجانات بازار نیست.

چیزی که من متوجه میشم اینه که اینجا مسئولیتتون زیاد شده چون خیلیا منتظر تحلیلاتون هستن پس لطفا صحنه رو ترک نکن و بقیه رو از دانشی که از بازار دارین محروم نذارین

با تشکر از صبر و زحماتتون

بیخیال جناب بختیاری عزیز…شما به کسی بدهکار نیستید واگه از رو تجربه وعلم تحلیل هم می‌زارید لطف میکنید به نظر بنده کسی که علم این کارو داشته باشه از تحلیل های شما به نحو احسن استفاده می‌کنه اونی هم که علمشو نداره ولی بی گدار به آب میزنه وتهش میشه ضرر …مقصر خودشه که علم وآموزش کافی رو نداره وفقط هیجانی واز روی حرص وطمع وارد معامله میشه وسود وضررش هم بی شک پای خودشه نه کس دیگه… دنیا کریپتو واقعا جای خطرناکیه واقعا اگه تجربه وعلمشو نداشته باشی تهش نابودیه …به قول شما باید بره پی کارش و زندگی وتخصص خودش…اینجا جای این افراد نیست…

سلام داداش من ۳۰۰ دلاری دارم برا یکماه چی بخرم دمت گرم رشد هم نکرد فدا سرت

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز خصوصا آقای بختیاری دوست داشتنی. لایک ودیس لایک تو این پلتفرم حکم حاکمو داره .اونی که لایکش بالاست .سرشو با افتخار بالا بگیره وباقدرت ادامه‌ بده وبه اراجیف این عده انگشت شمار سمپاش توجه نکنید. دوستدار شما

ببین آقای بختیاری شما تو این برنامه بیشتر از همه تو چشمی

بیشترین تعریفات تمجیدها ، تشکرها و لایکها برای شماست
و به طبع بیشترین نقدها و حتی توهین ها هم برای شماست

کسی اینجا نه به من و نه امثال من که توجه نمیکنه

وقتی خودتون رو در همچین جایگاهی میبینین باید ظرفیتش رو هم داشته باشین

ظرفیت هر تعریف و حتی هر توهینی

این خاصیت تو ویترین بودن و تو چشم بودنه

وقتی سیگنال ارزهارو میدادین خودتون میدونستید که با هر سعودی براتون هورا میکشن و برای هر سقوطی شمارو هوو میکنن

چون خودتون بهتر میدونید که افراد زیاد و بدون تجربه ای در این بازار هستن که همون لحظه رو میبینن
چشم انداز شیش ماهه که هیچ حتی یک روزه هم برای ارزهایی که هولد کردن ندارن

پس اگر به حرفای خودتون اعتقاد دارین ،استوار، ثابت قدم، به حرکتتون ادامه بدین و انقدر روحیه شکننده و ضعیفی نداشته باشین

آقای بختیاری عزیز باسلام و خسته نباشید
دست بوس شما بابت زحماتتون هستیم

بختیاری عزیز ، بهت حق میدم که از این حرفا ناراحت بشی ولی یه چیزی رو مد نظر نداری !! اینکه شما مثلا تو یه جمع ۱۰۰ نفره باشی ۹۹ نفر قدر دان زحمتات باشن و فقط یکنفر حالا به هر عنوانی از شما انتقاد کنه، بنظر خودت باید اون ۹۹ نفرو ببینی یا اون یکنفرو !!؟؟ اصلا نیازی نیست جوابشو بدی من خودم رو حرف شما رو جم ورود زدم و ضرر کردم ولی نیومدم اعتراض کنم یا بد و بیراه بگم و جالبتر بعدش دوباره به حرفت اعتماد کردم و رو بیت از ۷۸ لانگ گرفتم تا ۹۳ خوب دم شما و خودم گرم که سود خوبی کردم و برا سودم ازتون تشکر کردم ، خوب این بازار همینه ، میخوام بهت بگم به دهن … دریا نجس نمیشه ، گوش به اراجیف این بنده خدا نده ، شما نیتت کمک و خیر رسوندنه برات مهم نباشه که یکی هم بیاد بد دهنی کنه .

فقط لایک نگاه.همیشه ۲تا دیسلایک داری.اونم دوتا ادم شیرین عقلن

Mr. Bakhtiari, the site where you take the analysis and copy it here has recently posted a new analysis about the unexpected rise of Bitcoin. فقط گفتم شاید خبر نداشته باشین که سریع برین و بردارین و بیارین اینجا کپی کنین :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

یه تحلیل ریز هم برای ناتکوین انجام بده استاد

اقای بختیاری من همه جوره شما و تحلیل هاتون را قبول دارم . بونک هم طبق سیگنال شما خریدم
میدونم که شما راهنمایی هایی که میکنی از صمیم قلب هست به تحلیل های منطقی شما ایمان دارم از شما چیزهای زیادی یا گرفتم و‌همه جوره قدر دان محبت شما هستم
در ضمن من طبق گفته شما سبد خریدم را متنوع انتخاب کردم ریپل و hbar و link هم توی سبدم قرار دادم و مطمئنم تا پایان سال ۴۰۳ سودهای انفجاری خواهیم داشت
ممنون از شما که وقت میگذارید

سلام عزیز دل
ببین رفیق من از دنبال کننده های شما هستم ، یه موردی رو میخواستم بهت بگم ، چرا انقدر حرف مردم برات مهمه؟ چرا انقدر خودت رو بخاطر ۲ تا کامنت انسان های کوچیک اذیت میکنی؟ چرا اون همه لطفی که بقیه بهت دارن نبینی؟ ببین رفیق اگه مطمنی بخاطر رضای خدا کمک میکنی پس بیخیال حرف بقیه شو ، چشم و گوش رو ببند کمک کن ، کاری که منم به اندازه توانم میکنم ، من خیلی مواقع حرفای شما کمکم کرده و آرامش گرفتم وگرنه شاید الان نداشتم سبدم رو ، بعضیا رو هرکار کنی بازم حرف بی اساس میزنن بهت ، نیمه پر لیوان رو ببین ، انقدر مردمی هستن به امثال شما احتیاج دارن تا کمکی بهشون بشه تو این شرایط سخت ، محکم گام بردارررر ، توجه هیچوقت نکن ، بذار زمان همه چیز رو ثابت کنه ، تو فقط برای رضای خدا کمک کن
مرسی از خوبی هات رفیق