حمایت از بختیاری و انتقاد از منتقدان

سلام خدمت همه دوستان

در مورد آقای بختیاری چند مورد رو باید خدمت شما بگم

اول اینکه ایشون تحلیلگر بسیار توانایی هستن
دوم من حدود ۸ ساله تو زمینه ارز دیجیتال فعالیت دارم و از نظر حجم اینده نزدیک بازار و ارز های معرفی شده از طرف ایشون با اقای بختیاری هم نظر هستم
سوم در تمام تحلیل هاشون همیشه گفتن مخاطب من هولدر ها هستن و هدف سود بالا در پایان بولران و الت سیزن
چهارم دوستانی که منتقد هستید ، اولین نکته این بازار آموزشهای اولیه و کمی اطلاعات هست، بهتر نیست کمی از خودتون انتقاد کنید که پیگیر تحلیلگر هولدر ها شدین و انتظار بازدهی روزانه و کوتاه مدت دارین!!!
برداشت من اینه که عده ای بدون سواد ارز دیجیتال و بازار های مالی پشت چند نفر که هدف تخریب ایشون رو دارن فضا رو برای اقای بختیاری خراب میکنن

لطفا کمی تفکر…

ممنون از شما و آقای بختیاری عزیز…حالا یه سوال من تازه واردم ولی بلطف خدا و دوستان توی سودم …بنظرتون پایان بولران و آلت سیزن چه تاریخی هست در کدوم بازه زمانی قرار میگیره

سلام

احتمالا تا اوایل خرداد ماه سود دهی خوب میبینیم و برای بعد از خرداد ماه نمیشه الان نظر داد

سبد ارزی من تا اوایل خرداد ماه
بیت
سولانا
ریپل
کاردانو
اواکس
سویی
بونک
شیبا
فلوکی

این اطلاعات فقط جهت نمایش مسیر انتخابی خودم هست و لطفا معیاری برای خرید و فروش شما نباشه

پر سود باشید🙏

همه چیز بستگی به بیتکوین داره تا زمانیکه مقاومت 100 هزاردلار رو رد نکنه نمیشه دقیق پیشبینی کرد از طرفی تحولات سیاسی در جهان مخصوصن امریکا بشدت در این التسیزن اثرگذار خواهد بود اونچه به نظر میرسه سیاستهای مالی ترامپ بر خلاف دوره پیشین ریاست جمهوریش حمایت همه جانبه از بازار کریپتو هست که این هم خودش دلیل داره که اصلی ترینش میتونه مقابله با سیستم سنتی مافیایی فدرال رزرو باشه صحبت از ورود بیش از 30 تریلیون دلار سرمایه در بازار هست البته این رقم بعید میدونم در کوتاه مدت ببینیم چون تقریبا 9 برابر ارزش کل مارکت هست توی اخبار صحبت از بیتکوین یک میلیون دلاری هست یعنی تا سال 2030 فقط مارکت کپ بیتکوین به بیشتر 20 تریلیون دلار بالغ میشه!!!
فراموش نکنید این بازار هیچ چیزش قابل پیشبینی نیست اما چیزی که میشه برآورد کرد این هست که با روی کارآمدن ترامپ اقتصاد در اشل جهانیش دچار تحول بزرگی میشه البته در جهت مثبتش

سلام شما که سابقه طولانی و تجربه دارید الان چه ارزی بخریم من کل داریی ام پس اندازم ده میلیون چی بخرم حداقل دو برابر بشه پولم تا چند وقت دیگه ممنونم