سیاست کثیف بازار کریپتو
دارن یکاری میکنن تا مردم بیت کوین های خودشون رو بفروش بزارن و وارد آلت کوین ها بشن
قطعا سود زیادی نصیبشون خواهد شد اما
این نکته خیلی مهمه سکه افراد حقیقی بسیار کم میشه و افراد حقوقی مثل شرکت ها و موسسات بزرگ وارد این مارکت میشن و در نهایت تسلط بیت کوین بیشتر در اختیار دولت آمریکا قرار میگیره تا مردم عادی
هدف فقط تسلط بیشتر دولت آمریکا بر بازار کریپتو و بالاتر اومدن ارزهای جامانده و همچنین سرمایه گذاری همه مردم جهان در کریپتو هستش ارزش بازار بالاتر بره و جلوی تورم تا حدی گرفته بشه
در خصوص پیش بینی قیمت بیت کوین هم باید خدمتتون عرض کنم که بنظر میرسه قیمت بیت کوین بیشتر نوسانی و بیشتر نزولی باشد
اما
رشد این مارکت بزرگ تا اعداد سرسام آور در آینده نزدیک دور از انتظار نیست
مراقب سرمایه های خودتون باشید
و در نهایت آرزو میکنم پرسود باشید ![]()
این بازار رو کسایی سودش رو نوش جان کردن که سال ۹۴ تا ۹۹ واردش شدن زمانی که هیییچکس هنوز نمیشناختش . دیگه جایی برای ما ها نیست
نه دوست عزیز هر دوره بعد از رشد بیتکوین دامیننس بیتکوین پایین میآید چرا که باید پول از بیتکوین خارج و به سمت التکوینها برود و این اصلا ربطی به کلاهبرداری ندارد این قانون هر چهار سال یکبار اتفاق میافتد. و اینکه تصور بیتکوین 250هزار دلاری در این دوره کمی اقرار امیز است و بنظر من و تجربه 8ساله من میگوید بیتکوین حد اکثر در این دوره تا 135هزار دلار بیشتر رشد نخواهد داشت .پس خرید بیکوین سود انچنانی نخواهد داشت. و هر کس فروشنده باشد مطمنا در التکوینها سرمایه گذاری خواهد کرد
کمی منطق بد نیست