تجربه‌ی تلخ ضرر و زیان در بازار ارز دیجیتال

صاحبخونم صد تومن گفته بده یا خالی کن منم فقط ۳۰ تومن داشتم گفتن بیا ریپل بخر پولت میشه پنجاه تومن ،منم اومدم ریپل رو تو قیمت ۲۰۵ دیشب خریدم ولی چیزی جز ضرر عایدم نشد،حالا موندم چجوری تو روی بچه هام نگاه کنم،فکر کنم باید خونه رو خالی کنم و چقد شرمنده ی بچه هام هستم نمیدونم اصلا خونه گیرم میاد یا نه ،خوش به حال کسایی که سود کردن ،کاش پیشنهاد خرید بهم نداده بودن

فردا ان شا… میره روی ۲۵۰ عجله نکن

داداش وقتی عقل آدم پاره سنگ برداره میاد تو این صفحه و گوش به حرف چهار تا نابلد و احمق میده، نتیجه ش میشه نابودی زندگیش! حالا کی مقصره؟؟؟ اونی که سود کرده پنج ساله روی این خوابیده، الان اینا دو دسته ن، یه عده که هوشیارن سیو سود میکنن و یه عده هم که خیلی طمع دارن بازم میخوابن تا زمانیکه قیمت ریزشی بشه بعد کاسه چه کنم چه کنم دست میگیرن، حدود پنجاه میلیارد توکن دیگه داره که آزاد نشده، کارتون سیمپسونها دروغ بوده، اصلا چنین چیزی در کارتون نمایش داده نشده بلکه فتو شاپ بوده، اینا رو هم دقت کنید. با هیچ‌رمز ارزی ازدواج نکن، انشالله استراتژی داری و به سود چند برابری رضایت میدی و میکشی بیرون و میری تا سه سال پشت سرت رو هم نگاه نمیکنی، یارای این سه سال طلا و زمین بهترین گزینه س، بعد از سه سال برگرد و با چشم باز و کسب تجربه قبلی روز ارز بخر، اونم سبد هفت رمز ارزی درست کن، پنج درصد میم کوین بیشتر نخر ۹۵ درصد هم شش رمز ارز از سی چهل رمز ارز بالای جدول انتخاب کن، اونم با مطالعه، انسالله اجر صبر و دانش ت رو میگیری

نگران نباش مهلت بگیر ازش برمیگرده خوبم برمیگرده