جالبه هر بار حرف از هولد کردن زده میشه یه سریا میخندن! همه دنیا از خرید و هولد کردن سرمایه دار شدن توی ایران هر جا میری چند تا جوجه تریدر که پیش چند تا جوجه تریدر دیگه کلاس رفتنو تازه فهمیدن کندل و پرچمو ، مقاومتو اصلاح چیه همه رو مسخره میکنن! همینا بورس ایرانم به گند کشیدن دنبال ۲ ۳ درصد پول ، هی تو صف خرید و فروشن…اگر پول لازمید بفروشید ، اگر نه نگهدارید فارغ از بالا پایینای بازار و حتما یاد بگیرید هر روز قیمت چک نکنید بره توی مختون !!! هر بازاری چند سال یه بار یه بالای خیلی خوب داره و نتیجه چند سال صبرتون رو میده ، گرفتم که میگم. صبر و حوصله داشته باشین ( البته هر چیزی هم ارزش خریدن و نگهداری نداره اینم فراموش نکنید.)
اینجا ااایییرانههه
همه دوست دارن دلال باشن
دقیقا درسته
والان موقع نتیجه کرفتن هست
وقتی از سال ۹۹ خریدم و در بولران قبلی افسوس خوردم هم سود دادن و این ارز به خار گری گنسلر حروم زاده عوضی فقط و فقط عقب رفت و من نشستم نگاه کردم
ی سکه هم ازش نفروختم
خیلی عقبیم هنوز
این باید توی بولران. قبلی به ۱۰دلار می رسید و الان منتظر سقف جدید می بود
اما هنوز سقف سال ۲۰۱۷ رو نشکونده
بازار خیلی به این ارز و به ما بدهکاره حداقل ۴۰دلار حداقل
نمی دونی چه عذابی داشت وقتی همه می کفتن این ارز مسخره هست باید عوضش کرد
و منی که حتی ی دونش و عوض نکردم
خسته ام
شما سال 97 اومدی 50 میلیون تومان دادی ریپل خریدی که بعداز 6 سال بهت سود بده اون 50 میلیون اون موقع حداقل پول یه آپارتمان 55متری بود که الان همون آپارتمان سه و نیم میلیارد قیمت داره توی چندسال هم میتونستی اجاره بدی از اجاره اش سود کنی مردم عزیزم لطفا پول یه آپارتمان یا ملکی که میتونید بخرید رو توی ارز نیارید عاقلانه نیست
یاحق
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی یه سوال آخر اون بالا رفتن کی هست و حدود قیمتی چقده چون ریپل ATH زد
سال ۹۷ ۵۰ میلیون پول یه آپارتمان ۵۵ متری بود… کجای ایران همچین قیمتی سال ۹۷ پیدا میشد؟ حال خوبه دیگه اینقدرا هم جوگیر نشو داداش
تو ترقوز آباد هم چنین قیمتی نبوده، کجای کاری؟؟ حرفت دلیل مستدل که نداره هیچ، دلیل دروغ داره، لااقل با سکه مقایسه میکردی که بازم برد با کسی هست که سال ۹۷ ریپل خریده
آره بابا من سال ۹۷ با ۵۰ میلیون یه آپارتمان ۱۹۰متری خریدم الان ۸میلیارد پولشه توی این چند سالم ۳۰۰میلیون ازش اجازه گرفتم ![]()
البته ما توی سیاره مریخ زندگی میکنیم ![]()
![]()
استان تهران شهرستان ورامین
تاریخ 30فرودین 97
شما های که این پول ها براتون خونه گیر نمیاد قشر مرفه جامعه هستید اونوقت یه بدبخت دیگه رو با این حرف ها به خاک سیاه میکشانید