با اجازه می خوام لحظه ی رو به نمایش بگذارم که در آن بیت به قیمت ۵۰۰ هزار دلار رسیده است.
فرض این مثال نیز بر پایه برآوردهای است که همه از آن باخبرند.
حالا فرض کنید در زمانی هستید که بیت ۵۰۰ هزارتا شده. مثلا ۵ سال بعد یعنی سال ۲۰۲۵ .
حالا بنظرتون کسی که در قیمت ۲۸ هزار تا یا ۳۰ هزار تا یا قیمت الان که تقریبی ۳۴۵۰۰ تا هست، سوار شده دیگه براش فرقی می کنه که در زمان خرید چندهزار دلاری کمتر خریده یا بیشتر خریده.
شما همین چند ماه پیش رو در نظر بگیر که قیمت بیت ۹هزارتا بود. اگر کسی در قیمت ۱۳ هزارتا سوار میشد، الان که قیمت نزدیک ۳۵ هزارتا شده، دیگه براش مهمه که چرا ۹ هزار نخریده و در قیمت ۱۳ هزارتا ورود زده.
عزیزان دل، در قرن پیش رو، دنیا در بیوتکنولوژی غرق خواهد شد. خاصیت بیت هم خلق ثروت هست. در مورد بیت فقط باید بنیادی و فاندمنتال تحلیل کرد.
انشاله چند سال بعد که قیمت ۶ رقمی پیدا کرد، دیگه براتون مهم نخواهد بود که در چه قیمتی وارد شدید.
از این پنجره باز شده برای خلق ثروت استفاده کنید.
انشاله همه پرسود باشید.
سلام عزیز نمیشه همش اینطور خوشبینانه به این قضیه فکر کرد این نهنگهای طماع رو نشناختید یه موقع سرمون رو از لاک خوش خیالی بیرون میاریم میبینیم شده دوجفت پوچ من خودم خریدم تا دوسال دیگه هم دست بهش نمیزنم ولی این گرگ بازار معلوم نمیکنه چی میشه
داداش سال 2025 فکر کنم هاوینگ اتفاق میفته و بیت نصف میشه
هیچ وقت نقدو ول نکنید نسیه رو بچسبید.اون احتمال خوشبینانه رو بزار کنار اینکه ممکنه بیت نابود بشه و سرمایتم پودر. اگر ۶ سال دیگه زنده نباشی هم این بیت بدردت نخاهدخورد. در لحظه زندگی کن