تجربه تلخ: از دست رفتن سرمایه و توصیه به اجتناب از سیگنال‌ها

همه ی سرمایم با ارز رفت الان صفر صفرم و فقط با حسرت نگاه میکنم،نه سرمایه دارم چیزی خرید بزنم،نه میتونم از غصه ی از دست رفتن سرمایه بیرون بیام،حتی پول پیش خونه هم کنار گذاشته بودم اونم از دست رفت حالا نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا گول تحلیل این و اون رو نخورید،تا مثل من اینقدر ضرر نکنید.

چرا ترید آخه…ازیه راه درآمدزایی دیگه استفاده کن..

سلام
حداقل بگو که چکار کردی و سرمایه ات‌ چرا دود شد رفت به هوا

تا سایر عزیزان در این دام که میگی نیوفتند

خواهشاً بخاطر هموطنان عزیزت اینکار را بکن تا خیلی از دوستان از خواب بیدار شوند

نوع معامله و ارزی که خریدی را بگو

سلام جناب بختیاری
لطف میکنید از ارز دوج تحلیل بزارید.

تلخی عمر بشر حاصل بی تجربگی . من یه زمانی مثل شما مقداری پول داشتم عوض خرید رفتم هزینه دوره و یادگیری کردم .. اگه آکاه باشی پول خودش جذبت میشه ولی اگه هرچقد نقدینگی داشته باشی بدونه آگاهی فایده نداره .. با عرض معذرت

مطمئنا فیوچر بوده

آقای بختیاری دمت گرم و سرت سلامت . خیر بوینی

نه داداشم. فیوچرز زده

احتمالا معامله با اهرم بالا داشتی و تو اصلاح های کوچک لیکویید شدی وگرنه ارزی نبوده که قیمتش صفر شده باشه

در چند حالت این بلا سرت میاد ۱ پیش خرید ارزهای تازه لیست شده که هولدرهای اون میفروشن و تو که قیمت بالا خریدی ضرر میکنی ۲ عوض کردن مداوم ارز با کمترین نوسان ۳ تک ارز کار کردن ۴ خرید شت کوین …‌والا الان همه از ضرر خارج شدن ..ولی به قول آقای بختیاری بگو برا دیگران آموزش باشه

کاش تو از این صفحه گم بشی ، فامیلیت کهیر زاس

من خودم ۵میلیون دادم ۴ماه اموزش کامل ترید وبازار ارز را دیدم کلی اندیکاتور وترفند یادگرفتم.نوسانگیری وهرچی بگی یادگرفتم الان یکساله بخدا جرات نمیکنم میترسم ترید کنم.فقط هولد میکنم خوب بوده سودکردم.راضیم

اهرم بالا

در فیوچرز خطرناکه

فقط اسپات

(چون فکر می‌کنید فلان اندیکاتور یا فلان استراتژی

دیگه میترکونه )
اگر خیلی دوست دارید فقط اهرم ۱۰ با استاپ