درود دوستان!
اگر به پروفایل من مراجعه کنید، خواهید دید که ۳۴ ساعت پیش ۸ بار تحلیل فاندامنتال و تکنیکال در مورد ارز XYO گذاشتم و پیشبینی کردم که این ارز رشد چشمگیری خواهد داشت.
اکنون، پس از ۳۶ ساعت، این ارز با رشد ۲۷۰ درصدی مواجه شده است و هنوز پتانسیل رشد بیشتری دارد.
اما حالا میخواهم ارز دیگری را که چند نفر از دوستان درخواست کرده بودند معرفی کنم: پولکا استارتر (POLS). این ارز پتانسیل رشد انفجاری بالای چند صد درصدی یا هزار درصدی را دارد و پیشبینی میشود که قیمت آن به نزدیکی ۱۰ دلار برسد. در حال حاضر، قیمت خرید این ارز حدود ۰.۵۵ دلار است.
تحلیل فاندامنتال پولکا استارتر (POLS)
۱. تیم توسعهدهنده و پشتیبانان: پولکا استارتر توسط تیمی از متخصصان با تجربه در حوزه بلاکچین و فناوریهای مالی توسعه یافته است.
۲. کاربرد و موارد استفاده: پولکا استارتر یک پلتفرم غیرمتمرکز برای راهاندازی پروژههای جدید و جمعآوری سرمایه از طریق عرضه اولیه صرافی غیرمتمرکز (IDO) است.
۳. مشارکتها و همکاریها: پولکا استارتر با چندین پروژه و پلتفرم معتبر در حوزه بلاکچین همکاری دارد.
۴. عملکرد مالی و بازار: پولکا استارتر در حال حاضر با قیمت حدود ۰.۵۵ دلار معامله میشود و حجم مبادلات روزانه آن حدود ۴۲.۴۵ میلیون دلار است.
توصیه میکنم که تحقیقات خود را انجام دهید و تنها پولی را وارد این بازار کنید که اضافه است. امیدوارم این بار به توصیه من گوش کنید. ![]()
این ارز ورشکسته هست.بایننس دلیست کرده.مواظب باشید گول نخورید
داداش دمتگرم
کانال داری از تحلیل هات استفاده کنیم