تحلیل: هدف 1 دلاری برای ریپل در دسامبر

همیشه برادر من مدیریت سرمایه یادت باشه
تعریف بنده از مدیریت سرمایه:وقتی مبلغ حالا هرمبلغی آوردی تو چنین بازاری اگر در موقعیتی قرار گرفتی که چندبرابر تو سود هستی مغزت باید مثل مغز نهنگ‌ها کار بکنه
نهنگ؟موجودی بسیار بزرگتر از همه ماهی‌های دریا که اگه همه شونم بخوره بازم گرسنه ست وهرروز چاقتر وبزرگتر میشه
تو کریپتو هم همینه نهنگ‌ها تواین موقعیت‌ها که تو می‌ترسی می‌خرند وتو اون موقعیت‌ها که تو طمع میکنی اونا میفروشن
اینکه میگم باید مغزت مثل نهنگ‌ها کار کنه یعنی این که وقتی ۱۰ملیون سرمایه گذاشتی شد ۲۰ملیون شد ۳۰ ملیون شد ۱۰۰ملیون طمع رو کنار بگذاری طمع تورو وسوسه میکنه مایه خودت رو خارج کن که اگر ۱۰۰برابر هم شد شما کلا برات سود باشه واگر ارز مورد نظرت سوخت دلیست شد یا هرچی شما یک ریال هم ضرر نکرده باشی
مثل تریدرهاهم خواب وآرامش برباد نره
این به این معنی نیست که بگم الان بفروش بالای یک ملیون واحد هارمونی موجودیمه تقریبا ۹۰ درصدش برام رایگان افتاده این اول راه هارمونی هست ارتقارتبه به صفحه دوم رو از الان میبینم زمان میبره قبلا هم گفتم ارتقارتبه به صفحه دوم انجام میشه هرتارگتی هم دادم به امید حق رخ خواهد داد اما شما هم طمع نکن مختار هستی هرجا دلت خواست بفروشی هروقت هم جاموندی از هارمونی و دیدی خیلی بالا رفت و تو مفت رد کرده بودی کمکت میکنم بدون هیچ منظوری فقط کمکت میکنم و بهت سیگنال درست و رایگان میدم کدوم ارز رو دقیقا کی بخری
یاحق

درود بر امید خان عزیز،
امید خان پیش‌بینی شما برای هارمونی در بول‌ران چیست؟
با سپاس و احترام.

عرض ادب آقا امید مشخص هست حدودا چه زمانی هارمونی به همچین رتبه ای دست پیدا میکنه؟ بشه از ۱۰۰ یا ۲۰۰ ارز برتر؟ و قیمت حدودا چقدر میشه؟
سقف قیمتی که فکر میکنین با زمان حدودیش

جواب دادن تون کمک خیلی بزرگی بهم میکنه ممنون میشم بگید

با سلام
لطفا یک تارگت میان مدت میتونید اعلام کنید

سلام حدود ۶سنت تا بیستم دی ماه

درود برشما امیدوارم زودتر از تاریخی که میگم برسه چون در آستانه آلت کوین پارتی آلت سیزن هستیم و ارزها رقابت می‌کنند وهمچنین هارمونی که شاید مثل ترون جلو رشدش از عمد گرفته شده باشه و جای رشدش خیلی زیاد هست فکر میکنم بتونه تا فروردین بین ۹۰ و۱۰۰ باشه البته شرایط میتونه بهتر بشه وحجم های سنگین تری بخوره که میتونه به رتبه ۶۰ هم برسه

درود آقای مقدم مثل روز برام روشن هست که در وحله اول تا یک ونیم برابر سقف قبلی جلو میره که اونجا رو احتمال میدم باشد تقاضای زیاد حجم ورتبه رو پشت سرهم ببره بالا و تا رتبه ۶۰ برسه که قیمت‌ها دلاری میشه