من خودم خریدم و هولد میکنم. فقط بخاطر اینکه تعدادش کمه شاید نهنگا بیان سروقتش. ولی نمیفهمم چرا باید ارزشمند باشه؟ آخه چه استفاده ای داره. مثلاً تون یا سولونا به خاطر ایردراپ هاش یا پولیگان بخاطر NFT . چون بخوای اینا رو معامله کنی باید حتما ارز اصلی رو داشته باشی . ولی ی توکن یا میم کوین چرا باید ارزشمند باشه؟ فقط در صورتی که یکی پشتش باشه که اون یکی هم دنبال سوده که بره بالا ردش کنه بره. میجر اگه نهنگا بیان پشتش میره بالا وگرنه کاربردی نداره.
واحد خرید پرمیوم و شماره مجازی و… اینا میشه
ماجور نشانه اصلی اکوسیستم اصلی است که هم به عنوان پاداش و هم به عنوان یک ارز کاربردی در بازی عمل می کند. با عملکرد بر روی بلاک چین TON، تراکنش های ایمن و شفاف را تضمین می کند و در عین حال از ویژگی هایی مانند خرید NFT و دسترسی به رویدادهای انحصاری پشتیبانی می کند. با عرضه کل ثابت 100 میلیون توکن، MAJOR در دسترس بودن محدودی را ارائه می دهد که ممکن است ارزش آن را در طول زمان افزایش دهد. بازیکنان میتوانند با تبدیل ستارههای درونبازی در طی ایردراپهای برنامهریزیشده، آن را در صرافیهای ارزهای دیجیتال معامله کنند، آن را به عنوان سرمایهگذاری نگه دارند یا از آن در اکوسیستم TON استفاده کنند، و شکاف بین بازی و امور مالی غیرمتمرکز را پر کنند.
دوج چه کارایی داره؟
کاردانو ؟
شیبا پپه
میجر فقط یه کارایی داره که بعدا داخل تلگرام استفاده میشه