باید این رو بفهمید که trxهرزمان فقط داره حجم میخوره اما عین لاکپشت بالامیره و درجامیزنه درصورتی که داره هرروز ۱۰ملیون ۱۰ملیون توکنهاشو میسوزونه ولی بالانمیره یعنی داره فقط وفقط بخت میگه منو بخر اما عده ای خسته میشن وبرعکس فکر میکنن در نتیجه برعکس عمل میکنن ترون هم برعکس عمل میکنه ویهومیبینی دیگه اثلا بهت اجازه ورود نمیده حالاشمافکر میکردی زرنگ بودی داشتی نوسان میگرفتی اما امروز تا روزی که ترون ۱۰هزار تومن بود مگر چقدر فاصله داره ؟تقریبا داره ۲برابر هم میشه از همین دوهفته پیش قطعا شماوقتی شب عید امسال ترون رو در قیمت یک دلار وبالاتر هم ببینی نباید تعجب کنی ولی باز هم اون زمان باهمین ایده الانت صحبت میکنی ومیگی این باید اصلاح سنگین بده برعکس بااین حجم توکن سوزی یعنی به عقب برنمی گردم فقط باید بالابرم اگرهم بهت نوسان بدم باید بعدفروشت زود ورود کنی نه که فکر کنی امروز ۱۷/۰۰۰تومن میفروشی باید صبرکنی بریزه بشه ۱۰/۰۰۰تومن اونوقت بخری این اشتباههایی ایده مال ترون نیست ترون هدفش از گنجایش تصور تو بزرگتره
حتی اگه فکر کنی عجب سودی داده ترون الان میرم باهاش ماشین میخرم اینم اشتباهه همینجا پولت ۱۰۰درصد ۴۰۰درصد ۱۰۰۰درصد و بیشتر هم میشه فقط صبوری همین صبوری کن فقط صبور باش
ی سقف باید هم آرزوهات و هم ترون بزاری براساس تحلیل و علم و تجربه یا هر چی اسمش بزاری وگرنه قطعا دوباره ریزش هم هست بعد هر صعودی حالا ترون اگه سقف بزاری حدود 60 سنت مطمئن باش ی روزی حداقل 50 تا 70 درصدریزش میکنه و اون وقت فقط حسرتشو میخوری چرا نفروختی،،،، من خودم از 1400 دارمش و بیشترین سرمایه گذاری هست ضرر توش نیست ولی اگه بدونی کی بخری و کی بفروشی ازش ترون قطعا گزینه پرسود و سرمایه گذاری بلندمدت عالی میتونه باشه ولی باید ازش استفاده هم بکنی،،، طمع نابود کننده هر چیزی است
سلام داداش میتونی باهام تماس بگیری ی مشکل دارم ممنون میشم ازت 09132903899