من تازه بعد از گذشت حدودا چهار سال به قیمت خریدم تازه رسیدم با گذشت این چند سال و ریزش قیمت اضافه هم نکردم گفتم هر چی باد اباد
اشتباه میکنی دوست عزیز
ترون همیشه تو سود بوده چه ریالی چه دلاری درسته رشد آنچنانی نداره ولی آهسته و پیوسته همیشه تو سود بوده
فک کنم با ارز دیگه ای اشتباه گرفتی ترون رو
من که بعد از چهار سال خروج زدم روی همه ارزها
انشالله همه شما دوستان هم پرسود باشید یا حق
بالاترین قیمت ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳۰۰۰ تومان و به دلار حدود ۱۳ سنت بود، چطور الان به قیمت خرید رسیدی ؟!![]()
اواخر سال ۲۰۱۸ یا اوایل ۲۰۱۹ بالاترین قیمتش 2055 بود بنظرم اگه تاریخش رو اشتباه نکنم و اینکه اواخر ۲۰۲۱ من حدود هزار پانصد واحد هم رو قیمت 1222 خریدم در کل نسبت به ارزهای دیگری که من تو سبد دارم مثل سند هفت دلاری مانای پنج دلاری سولانای دویست پنجاه دلاری و چندین ارز دیگه که در اواخر ۲۰۲۱ خریدم و بد جوری تو ضرر رفتم البته بدون تجربه و آگاهی الان به صورت هیجانی مثلا کادنای بیست دو دلار و بیست عدد لونا که صدو ده دلار خرید زدم اون هم اسکم شد باز خدا پدر مادر این ترون رو بیامرزه که کمترین ضرر رو برام داشت سبد سی هزار دلارم اون زمان به جان عزیزم فعلا شده هیجده هزار دلار بعد از حدود چهارسال
با سپاس از شما دوست گرامی
عزیزم تنها ارزی که سقفشو زدی ترون هست لابد رفتی شت کویین خریدی با ترون اشتباه گرفتی ، تو این چند سال از هر نقطه ورود کرده بودی بازم الان باید تو سود باشی