درخواست کمک برای بازیابی کیف پول تراست ولت

با درود
درخواست عاجزانه از عزیزانی که واقعآ می توانند کمکم کنند دارم
تعداد 7220واحد خرداد 99خریدم کیف پول تراست والت رو نصب کردم و12کلمه رمز رو نوشتم از شانس بدم گوشی ام نابود شد وامیدم به رمزها بود تا اینکه رمزها رو گم کردم از شما عزیزان در صورت امکان درخواست کمک یا راهنمایی دارم واگر کسی بتواند کمکم کند مژدگانی فراموش نمی شود

اگه خواستی تا برات درستش کنم 0/9/1/8/5/5/9/7/0/1/1شمارمه

واقعا راهی نیست. باید رمز دستت باشه

اگه رمزتو بک آپ گرفته باشی روی google drive یا icloud میتونی بازیابیش کنی ولی اگه فقط نوشتی جای دیگه هیچ راهی نداره فقط نیاز به رمزه برای ورود به کیف پولت ..خوب فکر کن که رمزتو کجا نوشتی با عکسی چیزی ازش گرفته باشی میشه بازیابی کرد

سلام برادر کد کیف پولتو باید یه جایی مینوشتی خاکش میکردی هیچ راهی بنظرم نمیرسه بشه کمکت کرد نشد

داداش متأسفانه راهي وجود نداره بدون كلمات رمز

سلام برادر . تحت هیچ شرایطی نمیتونی کیفت و برگردونی مگر اینکه پشتیبان تراست ولتت ایمیل گذاشته باشی و پیکیری کنی . اخه مگه میشه رمز تراست خودش و ادم‌گم کنه

هیچ راهی نداره بیخود خود خوری نکن فراموشش کن

سلام از طریق پشتیبانی اقدام کن

اگر رمز نباشه
هیچ راهی وجود نداره
اگر میشد بهش دسترسی پیدا کرد که امنیت رمز ارزها زیر سوال میرفت
تمرکز رو بگذار روی پیدا کردن رمز

درود برادر من لطف کن برو حضوری تو صرافی‌های ایرانی از اونها کمک بگیر لااقل کسی که کمکت میکنه رو میبینی اینجا امکانش هست گیر گرگ بیفتی یک درصد بتونی هم به حقت برسی کیفت رو هک کنه یا جوردیگه از دستش بدی ولی به نظر خودم رمزهای نباشه کیف پولت نیست وهیچی دستت نمیاد کاری که گفتم رو بکن

عمرا نمیشه…من واسه بیت کوینم که رمزشو گم کردم تا ترکیه پیش هکر رفتم و نتونست

داداش هیچ کس نمیتونه بدون 12کلمه بالابیاره ،دنبالش نگرد🙏

اگه رمز ها رو گم کردی… دیگه قید ارزهات رو بزن داداش… اگرم کسی گفت پول بده تا برگردونم ارزهات باور نکن.. ک پولت هم می‌ره.. چون اولا. دوازده کلمه یعنی کل داراییت. و کسی ک بتونه بدون اون دوازده کلمه کیفت رو برگردونه. خب چ کاریه می‌ره هرچی توی کیفت هست و برمیداره . نیاز به به مژدگانی نداره.. بشین دنبال رمز ها بگرد شاید پیداش کردی. بهترین و اصلی ترین راه همینه

سلام داداش اگه رمز کیف پولتو داشته باشی یا عکسشو گرفته باشی میشه برگردونی در غیر این صورت تسلیت عرض مینمایم