سبد ارزهای دیجیتال

مشکل کلی از افراد اینجا اینه که انتظار اتفاق خاصی موقع آلت سیزن هستن، برادر من خواهر من آلت سیزن شروع شده انتظار اتفاق عجیبی نداشته باشید همینجوری نرم نرم دامیننس بیتکوین میریزه و آلتا دونه دونه پامپ میشن، به خودت میای میبینی با توهم توطئه ای که دارید از بازار جا موندید و تو نقاط اشباع خرید ورود میکنید و بعدم باز شروع میکنید فحش دادن به مارکت میکر و کریپتو…
شل کن و از آلت سیزن لذت ببر :raising_hands:t3:

خیلی باید ساده باشی که فک کنی این بازار با پول مردم دنیا تکون می خوره.
اخه ساعت ۴ و نیم ۵ صبح امریکا کی خرید و فروش می کنه که بیت هپچین شدویی می زنه و مثل فنر می ره بالا .
اگرم تا حالا نریخته با خاطر اینه پولی ک مد نظرشونه هنوز وارد بازار نشده.
هر روز با پامپ کردن به روحیه و روان آدما فشار میارن چه اونایی ک ورود نمی زنن چه به اونایی ک خروج زدن

این نظرت رو نگه دار دی و بهمن بازارو ببین بعدش نظرتو بگو البته هیچ چیز قطعی نیست..

من که دارم از آلت سیزن استفاده میکنم و سودمو میکنم شما تو توهم توطئه بمونید تا دی و بهمن :joy::joy:

من که دارم از آلت سیزن استفاده میکنم و سودمو میکنم شما تو توهم توطئه بمونید تا دی و بهمن :joy::joy:

دوست عزیز بازار فقط امریکا نیست درسته امریکا بخش مهم و بزرگی از بازاره اما شرق اسیایی هم هست بخدا اونا هم ادمن و خرید و فروش میکنن، اون ساعتی که میگی دقیقا شروع بازار شرق اسیاس