آینده میم کوین ها

بعد از آلت پارتی ریپل و ارزهای دیگه نوبتی هم باشه نوبت اتریوم ، سولانا و bnb خواهد بود که اکثر میم کوین ها هم در شبکه این سه بلاکچین بدنیا آمدند

حالا نوبت میم کوین هاست که منفجر شوند

کدوم میم بهتر عمل خواهد کرد

دوج ، بونک ، شیبا ، فلوکی یا په‌په ،، البته میم کوین های دیگه هم هستند بخصوص …

میم سیزن‌ در همین نزدیکی هاست

سلام لطفا در مورد MOGنظر بدید ممنون

سلام لطفا در موردmog ماگنظر بدیدممنون

سلام جناب بختیاری…اون بخصوص شما چیه…ضررش با خودم…ممنون.

دورود اقای بختیاری یه سوال دارم من یه خورده داگز دارم بفروشم بونک اضاف کنم یا فلوکی بگیرم یا شبیا کدوم رو بگیرم بهتره یا اصن داگز بمونه جدا گونه خرید بزنم ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام آقای بختیاری عزیز ممنون از رهنمودهای شما که باعث میشه گرهی وا شه و توی شرایط بد اقتصادی سود کنیم
همونطور فرمودید در آلت سیزن ارزها نوبه ای پیشرفت میکنن…ایا ریپل و کاردانو رشدشون کردن یا بازم جای رشد دارن و تا چه قیمتی و سقفی میرن بالا واس انتهای آلت سیزنشون
بنا به پیشنهاد شما سبد چیدم ریپل کاردانو دوج و بونک و بلطف خدا و راهنمایی شما که ریپل و کاردانو توی سودم و منتظر میمونم دوج و بونک هم سود عالی بدند

سلام.
آقای بختیاری به نظرتون ارز BANANAFOESCAL دوباره پرواز داره؟ من خریدم ریخته این ارز

سلام آقای بختیاری به نظرت banana for scale ایلان دوباره کی پرواز میکنه؟ من خریدم ریخته

بخصوص کدوم استاد؟
جم ؟؟

سلام آقای بختیاری عزیز و تاج سر خوبی واقعا فوق العاده این آقای بختیاری بونک دارم بنظرتون تا عید یه صفر کم میکنه

درود بر شما بزگوار
بسیار سپاسگزارم.

پولبک زده و از امروز باید پرواز کنه
تیک‌ آبی هم در توئیتر فعال شده
فقط مونده در کوین مارکت کپ ثبت و لیست بشه

دلایل ثبت نشدن در کوین مارکت ، ثبت یک توکن جعلی همنام این بوده و بخاطر همین نیز ، توئیتر تیک‌ آبی را از حسابش حذف و پس از بررسی ، دوباره تیک‌ آبی خورد

بهر حال میم کم حجمی هستش و جزو میم کوین های ایلان ماسک هستش و به ریسکش می ارزه چند دلاری خرج کنی.

آقای بختیاری عزیز ؛ بین میم کوینها هنوزم نظرتون بیشتر روی بونک هست ؟؟؟

اقای بختیاری الان در حال حاضر کدوم میم مناسب خرید هست…ممنونم

سلام منظور همین بونک یا یه بانک دیگه

سلام و درود آقای بختیاری ممنون بابت زحماتتون :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands: از چه صرافی ایرانی میشه ارز banana for scale رو خرید من نتونستم پیدا کنم اگه میشه جواب بدین تشکر