تحلیل و به‌روزرسانی ارز sui

بچه ها رشدش تقریبا داره شرو میشه…اونایی ک من یعنی کاپیتان بلک رو مسخره میکردن خاهش میکنم بیاید یکی ب یکی از من عذرخاهی کنید هرکس ک من رو مسخره میکرد وگرنه واقعا راضی نیستم و دیگ ارزی رو معرفی نمیکنم چون عده ای باعث تحقیر بنده شدن هر۰ند ک پشه ای ارزش ندارن واسم ۰ون من راه خودم رو میرم و هدفم سود رسوندن ب دو نفر مث خودم هستش.الی جان تو هم شاسی بلندت مبارکت باشه بزودی بهش میرسی عزیزجان البت مارو هم ی دوری بدی با صاسی بلندت.فدات:kiss_mark::rose::heart::face_blowing_a_kiss::hugs:.این هم اون رشدی ک دو هفتس ازش حرف میزنم البت خداکنه باز سنگی نندازن و باعث توقفش شن.لز همینجا ب هرکس ک صبر کرد و نفروخت تبریک میگم.من کامیتان بلک هستم کوچیک همه.:heart::face_blowing_a_kiss::rose::kiss_mark::waving_hand::hugs:

داداش بزار پامپ کنه به سود برسه بعد عذرخواهی هم میکنم.
خودم کلاغ پر میبرمشون.خخخخ

فداییی مهربانیییتتت:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart_on_fire:

کاپیتان اتفاقا دیروز یه شاسی بوق زد سلاممم دادمحل نذاشتم
:joy::joy:میخام خودم بخرم. شاسی تو هم برا خودته من خودم مانکم :joy:شاسی برا ماشین خوبه ادمیزاد نچرالش خوبه

اوف چه پامپی شد
ساعت هشت چهارشنبه شب بماند یادگار

:joy::joy::joy:بزار پامپ کنه بعد بیشتر باهم آشنا میشیم چون اونوقت من ب معنای واقعی ی ملیاردر خاهم بودم این ده ملیارد منو ارضا نمیکنه باید پول گنده باشه الی جان:joy:

من سانتافه دارم رشد کنه عوضش میکنم bmv میگیرم.شاسی دلمو زده دیگ الی🤗

ادمیزاد خیلی نچرالش هم خوب نیس😂

:joy::joy::joy:میکنه خیالت راحت پامپ هم میکنه ی خورده بیشتر صبر کن.جریان همون زمینی هست ک دوست دیگمون گف ک فکر کنید برای ارث بچه هات ی زمینی خریدی.یعنی برا بعد مرگت خوبه این ارز:joy::joy::joy::joy:

منبع .آرمین ۱۲ ساله

داداش بلک هنوزم منتظر بمونیم.امروز پنجشنبه هست.
یک زنگ به مافیا بزن بگو پس چی شد بچه ها منتظرند.قول دادم

سلام خدمت دوستان عزیز.