عزیزان به خدا دوست ندارم تجربه تلخ من گریبان همه رو بگیره
چرا یکی صحبت از ریزش میکنه همه بهش حمله میکنند
بجای اینکه منبع رو بپرسند دلیل رو بپرسید شاید درسته
فقط دوستاانی که بالای چهار سال تو این بازار هستند اخبار فروش بیتکوین ماسک اخبار ممنوعیت چین از کریپتو اخبار روسیه را یادشونه میدونند ریزش با فاند منفی یعنی چی الان فعلا بخاطر رشد بازار اخبار و فاند مثبت داره غوغا میکنه و ادمهای جوگیر همانهایی هستند که تو بورس ریسک کردند
خواهشا مواظب سرمایه هاتون باشید مردم ما کم ضرر بورس را ندادند که قرار باشه اینجا ضرر کنند
فکر نکنید کسی اینجا نظر میده حتما بیکار که حرف بی منطق یکسری ادم جوگیر رو تحمل کنه بخنده بره انسان هنوز هست
هر کس اومده اینجا سرمایه گذاری کرده دنبال سود نه ریسک
چون الان یکسری میگن کسی میترسه نیاد سود تو ریسک ولی نه ریسک رو کل سرمایه .ده درصد سرمایه جای ریسک نهایت ۲۰, درصد چرا یکسری ادم تصور شیبا روی شتکوینا دیگه را دارند
شاید واقعا کسی دلسوز باشه شاید جلو ضرر چند نفر رو بگیره
دوستانی که واقعا تجربه دارید کمک کنید شرایط اقتصادی بده نکنه بازم اینجا مردم ضرر کنند
دوستانی که میان چرت پرت میگن سال دیگه این موقع پیام منو بخونند .نیان بگن ادا خوبا در نیار من بره شما اساتید نمیگم
سود کم بهتر از ضرر. ضرر بورس هنوز فراموش نشده
به امید سودمندی
ممنون از مدیریت سایت ارز دیجیتال
شما جوش سال دیگه رو نزن، همه اونایی که میدونن ( نه فکر میکنند میدونند) کارشون درسته و حرفی هم نمیزنند چون کسی گوش نمیده و ماشالله همه تحلیل کر فاب دنیا اومدن، هنوز بولران شروع نشده، هنوز آمریکا بیت رو ذخیره ملی اعلام نکرده، هنوز شروع نشده بولران بیت کوین ، تازه آلت سیزن شروع شده و بعدش هم دوباره بیت مثل موشک میره بالا، اما دوست عزیز همه حرفات یه طرف و صحبتی که در مورد حد ضرر و استراتژی و طمع نکردن کاملا درسته، باید یه جایی همه رو ببوسی و چند صلاحی باهاش خداحافظی کنی، البته با شرایط اقتصادی ما باید تبدیل به چیزی کنی که تورم دو لپی قورتش نده، پس منتظر سود چند ده برابری نباش، واقع بین باش، نترسی با سود کم هم خارج شی، یاد بگیر که چطوری متوجه بشی الان وقت خروجه و یادت باشه بزرگترین دشمن انسان امیال ماست، حرص طمع ترس ضعف علمی و مهارتی، اینم یه مهارته یادش بگیر و ازش استفاده کن.
من مثل امثال تو بیکار نیستم من زندگیم تو این کار امثال تو خیلی هست توهم فانتزی دارند سال دیگه متوجه میشی که من چی گفتم
من دیگه پیام نمیدم ولی حر منو یادت باشه زیر پستت
امیدوارم تجربه تلخ نداشته باشی
موفق باشی