دوستان به نظر من
هی از این شاخه به اون شاخه پریدن فقط نتیجش از بین رفتن سرمایتون هست
بهترین راه برای افزایش سرمایه فقط و فقط صبور بودنه در هر سهمی که میخواد باشه فرقی نمیکنه .فقط باید صبور بود
اینها همه بر اساس تجربه هست که میگم
همع سهم ها نه همیشه پایین میمونن و نه همیشه در اوج هستن
همیشه صبور و پر سود باشین
لایکتون هم برام مهمه
دقیقا باحرف زدی توخال.اولش منم همین بلا سرم اومد.بدبختیه ما اینه که یه شبه میخایم به همه چیز برسیم.وقتی سرمایه در گردش زیاد بشه مجبوره رشد کنه.مثلا الان ۲۰تومن میزارن به امید۳۰تومن ولی بازار که بالا پایین میشه هی ترید میکنن هی پولشون کم میشه ناچار با نصف پول برمیگردن.پولتو بذار وبه این بالا وپایینا دل خوش نکن.دندون رو جگر بذارین اگه یه ماه صب بدین شک نکنین که سرمایتون چن برابر میشه.ترید کردن خیلی علم میخاد.هرکس داره اینو میخونه متوجه میشه که حرفام چقد صحت داره.تو با ترید کردن فقط داری پول به صرافی میدی.توسود نمیکنی صرافی رو کلفت میکنی:blush:![]()
![]()
![]()
![]()
خواهش دارم فقط پول تزریق کنید تا سقف خرید افزایش پیدا کنه مث بورس نکنید.البته بورس رو کله گنده ها میچرخونن.همینجا هم همینه.گول نخورید.بیت کویین اولش ۱ سنت بود ولی ایقد گفتن بیت که خودشم باورش نمیشد به اینجا برسه.من ادم سراف دارم سه سال پیش بیت خرید ۴میلیون الان که به اینجا هم رسیده بازم میگه برش نمیدارم.امید داره تا ۱۰۰ هزار دلار بره.
درود، احسنت از این شاخه با اون شاخه صرفا ضرر هست بنده حدود 8 ماه قبل همینجور بودم و متاسفانه بدلیل نداشتن اطلاعات کافی متحمل ضرر شدم که خدارو شکر تونستم جبرانش کنم. و ممنونم از کامنت خوبتون. موفق و پرسود باشین ![]()
![]()