کل پولم ۲۵۰ملیون بود شیبا خریدم به امید اینکه بره بالا یه خونه بخرم برای مادرم از آوارگی در بیاییم برام دعا کنید الهی به امید تو خدایا شکرت❤️
داش این چ حرکیته زدی انشالله ک برسی بش اما حداقل کم کمش ۳ تقسیم میکردی پولو ک از ی جا ضرر بدی از جای دیگه جبران شه تا این برگرده ب سود هیچ وقت این حرکتو ت زندگیت نزن سر هیچ چیزی حداقل ۳ تا ارز میخری
انشاالله بهت ین رو بخرید برای مادرتون
خدا بزرگه ایشالله که برات خیر کنه. ولی ده تا ارز میگرفتی از هرکدوم ۲۰ میلیون ۵۰ میلیونم تتر میگرفتی تو اصلاحات خریدتو تکمیل میکردی تا اینکه رو ی ارز قمار کنی.ایشالله که میره بالا ولی حداقل ی سبد میچیدی.ایشالله که حال خوش همگی ببینم شماهم ب آرزوی دلت برسی داداش و یروزی کامنت خوشحالیتو اینجا ببینم و عشق کنم .
من۱.۵ میلیارد تومن داشتم پارسال همه رو شیبا خریدم بدجور رفتم تو ضرر پولم تا ۴۰۰ تومنم رسید اما الان شد ۱.۲۰۰ میلیارد . حدودا ۳۰۰ تومنم تو ضررم انشالا اونم به زودی جبران میشه
ایشالا یه خونه چیه چنتا خونه بخری از ته قلبم برای هممون پول زیاد همراه با سلامتی میخوام ایشالا به تمام خواسته هامون برسیم
چجوری رفتی تو ضرر؟شیبا پارسال هم همین قیمت بود.تاره دلار رشد کرده چجوری تو ضرری من موندم
من پارسال تو اوج قیمتی خریدم حدودای ۰۰۰۰۴۲__۰۰۰۰۴۵ همین حوالی قیمتی خریدم