من یه توضیحی بدم خدمت دوستان:
وقتی بیتکوین قیمتش صعودیه و دامیننس بیتکوین هم بالاست آلت کوینا فقط بیتکوین رو نگاه میکنم و زیاد تو صعود همراهیش نمیکنن مثل اتفاقی که از ۷۳ تا ۱۰۰ هزار برای بیتکوین افتاد
وقتی بیتکوین در نزدیکی ۱۰۰ هزار یه تریدینگ رنج درست کرد و شروع کرد به رنج زدن تو محدوده ۹۰ تا ۱۰۰، و نهنگا شروع کردن سیو سود کردن، اون سود رو از بیتکوین خارج میکنن و به سمت آلت کوینا میبرن، نشونه این اتفاق هم اینه که دامیننس بیتکوین کاهش پیدا میکنه اما شاخص کل بازار نزولی نیست پس نشون میده که زمین بازی عوض شده و سرمایه داره وارد الت کوینا میشه
در مرحله بعد و بعد از رشد الت کوینا سیو سودهای انجام شده وارد میم کوین ها میشه و اونها پامپ میکنن و این چرخه تکرار میشه در بازار…
در بولران ممکنه دو بار یا بیشتر این چرخه رو ما ببینیم، پس بجای توهم توطئه الان از الت سیزن لذت ببرید و تا میتونید سود کنید
موفق باشید ![]()
![]()
ببخشید من سوزونم روی شما قفله،چونکه شما بحث فنی میکنید و من هم مشتاق چنین چیزی هستم و فقط پایین کامنت افرادی که مبحث فنی دارند،کامنت میذارم،در ادامه شایان ذکر است بیت کوین در دامیننس ۵۷، ۵۸ حجم و میزان دلاریش،۱.۸۸۰ تریلیون بوده و الان که دامیننس چند پله عقبتر هست میزان دلاری بیت کوین بیش از ۱.۹۱۰تریلیون هست و در این فاصله تغییر دامیننس، نه تنها حجم بیت کوین (دلاریش)کمتر نشده بلکه بیشتر هم شده، البته قابل عرض هست که بگم این آماریست که در تاریخچه ثبت شده و شما مطمئن باش چناچه از حجم بیت به اندازه ایی که نیاز آلت سیزن هست بخواد کم بشه،نه تنها آلت سیزنی نخواهد بود بلکه این کم شدن بیت و منفی خوردنهایی که با این نظریه اتفاق میافته باعث نزول آلتها خواهد شد، فعلا که تا به این لحظه دامیننس پایین رفته و حجم بیت کم نشده و اضافه هم شده و فقط ورود سرمایه اتفاق افتاده،چونکه در بیت ۹۸هزار و دامیننس ۵۸درصدی حجم بازار ۳،۱۵۰بوده و اینک در بیت ۹۵، ۹۶ و دامیننس ۵۴، حجم بازار ۳.۵تریلیون هست و چیزی نزدیک ۳۰،۴۰میلیون دلار به حجم بیت اضافه گشته و باقی حجم اضافه شده از ورود سرمایه بوده و نصیب آلتها شده،البته تا یک پنجم حجم آلت سیزن میتونه از خروجی بیت سرچشمه بگیره که اونم در اوایل دوره اتفاق نخواهد افتاد،دوست عزیز
ببین مفهوم دامیننس بیتکوین اینه که سرمایه ورودی به بازار تا چه حد در اختیار بیتکوین قرارمیگیره، اگر میبینی دامیننس کاهش یافته اما حجم بیتکوین بالا رفته چون کلا ورودی سرمایه به کل بازار زیاد شده و حجم کل مارکت بالا رفته تا قبل از بیتکوین ۹۹ هزاری اکثرش وارد بیتکوین میشه الان به نسبت داره بین ارزهای مختلف تقسیم میشه و البته که ورودی صندوق اتریوم و رشد چشمگیر ریپل هم این وسط بی تاثیر نبود در کاهش دامیننس بیتکوین ![]()