بررسی دامیننس بیتکوین و آلت سیزن

دامیننس بیتکوین بعد از پولبک به محدوده ۵۶.۷۶ به نزول خودش ادامه داد و به تارگت بعدیش که ۵۵.۳۴ هست رسیده
دیشب زیر پست سامان صادقی نوشتم دامیننس داره پولبک میزنه دوستان به من ایراد گرفتن که این پولبک نییس ولی دیدیم که پولبک بود و به نزولش ادامه داد، من اینجا حرفی رو الکی نمیزنم پشت هر تحلیلم مدتها تجربه و کلی اطلاعاته و احتمال خطاش کمه :ok_hand:t3:
خلاصه ساختار دامیننس بیتکوین تو تمامی تایم فریم های بالا نزولی هست و هر بالایی پولبک حساب میشه…
از آلت سیزن لذت ببرید که گاهی اوقات زود دیر میشه :raising_hands:t3:

دامیننس هر وقت اومد ۴۲ من رسماً اینجا عروسی اعلام

میکنم عجله نکن فعلا خبری نیست :rofl:

ما که الت سیزنی نمیبینیم
شاید گوشی مانشون نمیده
این سایت ارزدیجیتال که ریده
یک خبر چند ساعت دیرتر ثبت مکنه

دوست عزیز،درباره ی علم و دانش شما همونجوری که خودتون هم میگید به همون اندازه که دامیننس کمتر خواهد شد شکی نیست ،فقط کلمه پولبک در زمانیکه بیت قرمز و منفی هست و دامیننس بیت بالا میره،این کلمه پولبک در هیچ دیکشنری و فرهنگ لغتی جای نمیگیره،من هم صرفا بابت همین یک کلمه و اصطلاح کمی مخالفم وگرنه اتفاقا با توجه به همون نمودارها و به پشتوانه همون گفتم،پولبک در دامیننس در چنین حالتی معنی نداره و این مقاومت شما رو هم طبیعی میدونم،من هم که جوانتر بودم در مقابل اشتباهاتم شاید در جمع مقاومت هم میکردم ،ولی خب خودت خوب میدونی زیر هر پستت که دیگران بهت چیزی می‌گفتند بعد از سکوت خودت ،فقط من بودم که شما رو گرامی می‌داشتم و در مقابل اونا ستیزه جویی هم میکردم و این کامنت رو هم صرفا به حساب دوستی بذار و کمی پذیرش رو هم چاشنی کارت بکن و مطمئن باش هر کلمه و هر اصطلاحی رو در هر موقعیتی نمیشه استفاده کرد،چونکه واقعا نمیشه برای دامیننس از پولبک استفاده کرد چونکه در تعریف دامیننس از دلار و ریال استفاده نمیشه که در ادامه پول رو هم وارد تعاریف کرد،هرچند وقتی قیمت پایین میره و دامیننس بالا میره که کلا داستان عوض میشه،
فقط صرفا همین کلمه رو قبول نمیکنم و باقی سخنان شما کماکان گرامی و محترم هستند.

دوست عزیز دامینتس تعریفش مشخصه، نمیشه که بگیم ۵متر از طول یک محیط ۳۰متری رو قالی به عرض ۵ کیلوگرم احاطه کرده،!! در باب تغییر دامیننس بحثی نیست،فقط اینکه هر اصطلاحی در هر جمله ایی معنی و مفهوم نداره و البته تقصیر شما هم نیست،کمبود و فقر اصطلاحات باعث این مورد میشه،لطفا پا فشاری نکنید و کمی منصفانه به معانی و مفاهیم دقت کنید،اون عملیات مدنظر شما در نمودار شبیه به پولبک در ارزها هست، البته مطمئنم کماکان مقاومت خواهید داشت و اصرار میکنید که کلمه درستی رو بکار بردید،هرچند درست و غلط بودن کلمه در اصل موضوع تاثییری نداره و من هم اصل موضوع رو میپذیرم و هدفم تغییر در عقاید و میزان آگاهی شخص شما نیست چونکه خودتون هم گفتید استاد هستید، در هر صورت کما فی سابق شما جایگاهتون نزد من گرامی و محترم هست و خواهد ماند.