دوباره کندل قرمز شد و بیسوادها از غار اومدند بیرون که کامنت بذارند
من نمیدونم اینها تو کدوم بازار دیدند که یه چیزی همینجور نان استاپ بره بالا
اقا وقتی بلد نیستید وقتی توهم دارید خب نیایید اینجا به همون شغل خودتون برگردید
بسه دیگه بی زحمت انقدر زر نزن
برو بیشتر ارزهارو نگاه کن همه یا سقف زدن یا به سقفشون نزدیکن یا روندشون صعودی یا اصلاح های عمیق ندارن
دیگه ریپل که هیچ
اون ترون بی صاحب هم شد نیم دلار
باور کردنی نیست قیمتش !!!
اونوقت کاردانو زاییده برای ما
بیا پایین بابا سرمون درد گرفت الکی رو هیچ ارزی تعصب نداشته باش در ضم اولا یاد بگیر با مردم چطور بحرفی اغای باسواد،تویی که ازین بازار حالیته و ی چیزی میفهمی علمشو داری چرا همش اینجایی که کی چی میگه و چی مینویسه توهم اگه سوادشو داشتی اینجا نبودی،بشین تا آلت سیزن بیاد ببین گردانندگان این بازار چه خوابی برات دیدن فک کردی مثل سالهای قبل پول میزارن تو جیبت این آلت سیزن با قبلیا فرق داره نمونش همون هاوینگ بیت دیدی که چطوری ریدن بهمون این بولران با بولرانهای قبلی فرق داره باسواد تو آلت سیزن خیلی از آلت کوینها پشیزی ارزش ندارن
سلام داداش …ممنون از راهنماییهات واقعا کارسازه…پایین در خصوص سیکل گفتی بنظرت سیکل آلت سیزن که الان شروع شده تا چه ماهی شمسی خودمون طول میکشه اخه برخی میگن اردیبهشت ۴۰۴ و بدخی دم از شهریور و مهر ۴۰۴ میزنن…و لطف کن بگو تا پایان این آلت سیزن کاردانو سقف ۳ دلار میزنه یا میره بالاتر
دوست عزیز من نه بلدم نه کامنت میذارم اما شما چنان تعصبی رو این بازار و این ارز داری که خودت رو موظف به پاسخگویی به همه بیسوادها مثل من میدونی. امیدوارم هر چی ما بیسوادها ضرر میدیم تو چند برابرش سود ببری. اصلا ما اومدیم پولمون رو نابود کنیم شما حرص نخور گلم.
تعصب الکی
نان استاپ نان استاپ
چشاتو باز کن بقیه ارزها رو هم ببین دارن چیکار میکنن
خودتو پاره کردی برای کاردانو