تحلیل‌های یک متخصص در مورد یک ارز

اون اخباری که من از تیم میگم منظور اون چیزایی که شما تو کانال تلگرام و توییتر می‌بینید نیست که بعضی ها میگن هنر کردی انگلیسی رو به فارسی ترجمه میکنی، منظورم اخبار پامپش هست که جایی نمیگن و من از مدیرش میگیرم، بعد هم اینکه میگم هر بچه ای تحلیلگر شده همینه برید نگاه کنید نزدیک یک ماه پیش گفتم آمار سایت کوین مارکت کپ در مورد ارز تومی اشتباه هست و تعداد کل سپلای در گردش ۶۳۲ میلیون خرده در گردش هست پس فکر کردید برای چی به 0.0082 رسید!!! همون موقع سایت کوین گکو آمار درست رو نوشته بود اینکه الان شما دیدید امروز از ۱۵۵ میلیون به ۶۳۲ رسیده این جدید نیست و فقط سایت کوین مارکت کپ درستش کرده در مورد مارکت کپش هم که ۴ میلیون بود با توجه به اون ۱۵۵ میلیون بود که الان که درست شده تعداد ساپلای (۶۳۲ میلیون ) اون هم شده حدود ۱۷ میلیون با توجه به قیمت روزش . واقعا به این نتیجه رسیدم اینجا پیام گذاشتن فایده ای نداره

تا کی نگهداریم؟

درود و ممنون ازتون واقعا یکماه من بشخصه خسته شدم انقدر در مورد تعداد سکه توضیح دادم گذشته پیامها موجوده و واقعا وقت تلف کردنه اینجا کمک کردن.

درود بر شما
دوست عزیز اگه میتونی با ارائه تحلیل و اخبار و اطلاعات کاربردی، مانع ضرر و زیان هم وطنان خود شوید و با این عمل بشر دوستانه مردم میهنت را به سود برسانید، لطفا دريغ نفرمایید. مطمئن باشید پروردگار پاداش این کار و عمل خدا پسندانه را به شما خواهد داد
کارما هم همینو میگه
حالا ممکنه این وسط یکی هم بچه بازی در بیاره و یه حرفی بپرونه. شما به دل نگیرید و به آن کا نیکی که اعتقاد دارید ادامه دهید
روز و روزگارتان خوش و خرم باد
پر روزی باشید:rose::rose::rose::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:

گرچه منو اشتباهی گرفتی ولی اینجا هر کی دل میسوزونه براشون ب غلط کردن میندازن ادمو ،ب چنتا آدم عقده ای توجه نکن

۷۲ ساعت چی شد …

سلام وقت عالی بخیر لطفا ارز ام دکس رو تحلیل کنین
عده ای منتظر شما هستیم:folded_hands::folded_hands::folded_hands::rose::rose::rose::rose::rose:

سلام هموطن
شما واسه خدا اگه کار میکنی همون خدا که حسابدار کل هست جوابتو میده
از بنده خدا دلگیر نشو