ولی انصافا با اینکه مورچه ای میره بالا اما این جور بالا رفتن با آرامش خیلی بهتر اینه که یه کله یهو شص هفتاد درصد رشد کنه بشت بندش بیست درصد رشدشو از دست بده
از 18 شد 54 میگه مورچه ما که هوش مصنوعی داریم چی بگیم شما ها باید ضرر کنید
نفله من از ۹ دلار باهاشم چی میگی واس خودت؟ درست بخون دقیقا چی گفتم بعد اراجیف بباف
9 دلار ورود زدی :)) منم سولانارو خداوکیلی رو 8.5 دلار خرید میگم ناموسان رو 8.5 دلار 8 میلیون سولانا خرید زدم 43 تا سولانا شد
اما فروختمش زود حساب کن ببین دیگه 10 هزار تا فانتوم رو 020 خریدم اونم فروختم . 0.5 بیت کوین داشتم رو 800 میلیون همه اینا رو فروختم صبر نکردم صبر کلید پیروزی
الان مثلا طعنه زدی؟ موقعی که مهر ۱۴۰۲ همه ترسیده بودن ارز نمیخریدن توی کف ترین حالت بازار آوالانچ رو ۹ دلار خریدم اونم نه یکی دو تا بلکه ۷ تا دونش رو. با دلار اون زمان فقط دونه ای ۴۴۰ تومن
سر جمع هف تاش سه تومن شد!
الان برو هفت تا رو بخر ۲۶ ملیون
تو امثال اونهایی هستی که وقتی دیدید بیت سقف رو شکست و بازار درست شد اون زمان تازه وارد شدی هه
سقف من عمرا تو سقف چیزی وارد شم تو الان بروو ببین فول مارکت کپ اوالانچ تاپ سقف 2021 حدودا 63% مونده به اونجا برسه ولی پولکادات 300% کدوم بهتره واسه خرید؟ از نظر من هیچ ارزی تعصب نباید داشت هرکدوم عقب تره بخرید