کسی خبر داره جریانbep 2 به bep20 بکجارسید توروخدا اگه انسان هستید جوابم بدید
من هم همین مشکل رو دارم … خدمت دوستان عرض کنم که قرار بوده ۳ دسامبر یعنی دو روز پیش یک بستری رو بایننس فعال کنه به نام recovery tool تا کیف پول تراست ولت روی مرورگر کامپیوتر بیارید و سپس به اون بستر وصل کنید و بعداز ۷ روز تبدیل به bep20 بضه دارایی هاتون.. الان فعلا فقط نسخه آزمایشی این ابزار اومده که اول لینکش testnet داره و فعلا با اون کاری نداریم به محض اینکه اون ابزار اعلام شد من اینجا میگم تا دوستان دیگر هم دارایی هاشونو نجات بدن.
درود . فقط 2 راه وجود داره
1 . ارز باید داخل کیف پول تراست ولت باشه
از طریق سواپ تبدیل به آدا در بستر جدید بشه
نکته اینه که برای این کار باید مقدار 0.0044 ارز بایننس قدیمی تو ولت باشه برای کارمزد انتقال.
2 . از طریق دسکتاپ تراست ولت
وارد ولت و ارز آدا قدیمی میشید و گزینه migrate رو انتخاب میکنید و آدرس آدا جدید رو در محل آدرس وارد میکنید و…
البته که خیلیا از جمله خودم نتونستن migrate کنن.
درود . فقط 2 راه وجود داره
1 . ارز باید داخل کیف پول تراست ولت باشه
از طریق سواپ تبدیل به آدا در بستر جدید بشه
نکته اینه که برای این کار باید مقدار 0.0044 ارز بایننس قدیمی تو ولت باشه برای کارمزد انتقال.
2 . از طریق دسکتاپ تراست ولت
وارد ولت و ارز آدا قدیمی میشید و گزینه migrate رو انتخاب میکنید و آدرس آدا جدید رو در محل آدرس وارد میکنید و…
البته که خیلیا از جمله خودم نتونستن migrate کنن.
باید bnb coin داشته باشید من دارم مقداری میتونم حداقل مشکل دو نفرو حل کنم چون خودمم به زور پیدا کردم دیگه منسوخ شده
داخل تراست ولت میتونی تغییر بدی فقط مقداری bnb اسنارت چین باید داشته باشی تو تراست ولتت نحوه ی تغییرش و هم تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه
سلام توتراست والت اگر هست باید bnb bep2 داشته باشی برای کارمزد سواپ کنی رو bep 20 cardano هاتو البته فکر کنم زمانش گذشته ولی انتحان کن شاید شد
سلام وقت بخیر. قرار بود 3 دسامبر عملیات ریکاوری شروع بشه ولی تا بحال نشده.علت رو نمیدونم تا این لحظه پونزده آذر ساعت 21 خبری نیست و نشده.
سلام با این روندی که برای سه دسامبر خلف وعده کردند امیدی نداشته باش ک بتونی ب این زودی بفروشی. منم کل ارز هام گیره و میشه گفت به فنا رفیتم
توی خود سایت زده تاریخ 16 دسامبر میشه
چاره ای نیست و باید صبر کرد
و یک مطلب دیگه که باید از طریق کامپیوتر یا لب تاپ امکانش هست و با موبایل نمیشه
این بنده خدا بنام فرشاد تقاضای راهنمایی و کمک کرده
اون کسانی که دیس لایک زدید این چه مفهومی دارد
علامت بیسوادی کسانی را میرسونه که اصل مطلب را نمیگیرند
و به سوال توجه نمی کنند لطفا دوستان دقت بفرمایند
بروزرسانی ۲
تراست ولت در رابطه با زمان بازگشایی امکان بازیابی توکن ها اطلاعیه ای صادر کرده است که در این مطلب به آن پرداختیم و در طی آن اعلام شده است زمان بازیابی تاریخ ۱۶ دسامبر یا ۲۶ آذرماه خواهد بود.
اگرچه بایننس هنوز این تاریخ را بطور رسمی اعلام نکرده است، اما با توجه به همکاری نزدیک بین تراست ولت و بایننس، این خبر احتمالاً صحت دارد
باسلام دوستان
بنده هم شرایط ایشون را دارم هم باینتس وهم کاردانو هردو تو کیف پول صفرشدن. هرکارکردیم نتونستیم حلش کنیم لطفاً اگه کسی راهکاری داره یا دوستانی داره که راهکاربلده لطف کنه راهنمایی کنه
سلام توی کدوم سایت زده ۱۶ دسامبر واقعا درسته امکان داره بتونیم تبدیل کنیم تورو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منم همین مشکل رو دارم
سلامتوی گوگل اینو سرچ کنید تا راهنمایی شوید.آموزش ریکاوری توکن بعد از غیرفعال شدن شبکه BEP2
منی که بایننس ندارم اصلا باید چیکار کنم؟