تحلیل قیمت

سلام به دوستان صبور

به نظر من کف سازی زیبایی کرده

تا فردا شب ی پامپ ۶۰ الی ۷۰ درصدی

دوستان من تارگتهایی که دادم گفتم تا ۴ ماه دیگه ۴ سنت میشه و تا ۱ سال آینده ۷ سنت میشه الکی نمیخام با احساس کسی و پول و سرمایه کسی بازی کنم و اگه مطمعن نبودم به هیچ عنوان ثبت نمی‌کردم شما صبوری کنید تا ثابت بشه البته برای بعضی از دوستان که مسخره میکنن موفق باشید

با هات موافقم دوست عزیز کل زندگیمو تو نات سرمایه گذاری کردم مطمئنم خوشحالم می‌کنه😊

صبر…

این تارگت هایی که میگی تا نیمه اول دی ماه تاچ میشه بچه ایردراپی

بر چه اساسی میگی تا ۴ ماه دیگه … حتی بزرگترین تحلیلگرهای دنیا هم نمیتونن به این دقیقی بیان تارگت و بازه زمانی تعیین کنند … لطفا الکی نظر مفت نده اینم مث دو سه روز پیشت که کلی تعریف و تمجید و با صراحت و اطمینان گفتی تا فردا کاردانو حتما ۲ دلار رو میبینه ولی تکون نخورد منفی هم شد … امثال تو باعث میشن چهار نفر که با هزار امید و آرزو و پول وام و قرض میان ی دو قرون سود کنند هم امیدواری کاذب و حرف مفت فکر میکنن چیزی بارته … اگه ذره ای وجدان داری بدون مدیون ضرر مردمی چون با حرفات باعث شدی بیان سرمایه بزارن .. بزار هرکس خودش تحقیق و تحلیل کنه خرید بزنه

خیلی امید نداشته باش تا سال دیگه

من که از خدامه زودتر بخوره ببین من نزدیک ۲ میلیارد فقط تو نات خابوندم و ۵۰۰ میلیون تو ضرر هستم پس تویی که با ۱ میلیون میخای میلیاردر بشی اینجا از این خبرا نیست من ۷ سال تو مارکتم و دوس دارم همه سود کنن و خوشحال بشن و تویی که فقط دنبال نوسان گرفتنی و سود خودت که امیدوارم بازم موفق بشی چرا اینجا همه تیکه میندازن

شما که قدیمیه مارکتی تارگت بده اگه مردشی اقای نوسانگیر

تارگت دادم

شرایط بازار الان مثل چند ماه پیش نیست که فقط بخواد رنج بزنه
قطعا التسیزن قبلی ک سال ۹۹ بود اینجا نبودی بعد از سال ها رنج زدن ارز ها طی ۳ ماه صد ها یا بعضی هاشون مثل شیبا هزاران برابر شدن

نات کوین در بدترین شرایط خودش تا حدودا عید خودمون چیزی بین ۱۵ تا ۲۰ سنت هست

هرچند اگر شرایط مارکت خیلی عالی باشه حتی تا تارگت پاول دورف که ۷۰ سنت بود 0.7 هم میرسه

میدونستی یه چیزی داریم به اسم مارکت کپ؟
چیزی که شما میگی خیلی خیلی بعیده
نمیگم نشدنیه اما موارد خاص حساب میشه
بیا قبول کنیم اکثر ادمایی که روی ناتن اکثریت
ایردارپ گرفتن و این ارز نهنگ داره
همون طوری که قبلا توی تقزیبا ۳ سنت یکی از نهنگا خالی کرد
دلیل اینیم که نمیره بالا و بعضیا میگن دستکاری میشه میدونی چیه؟
نوسان گیر های خوبی داره اوردر خرید روی ۸۹ و فروش روی ۹۷
تقریبا یه مدته من حواسم بهش هست اینجوریه
این بترکه هم توی ۲ سنت نه ولی توی ۴ ستت قطعا خالیش میکنن