دوستانی که علم و آگاهی دارن و واقعا میتونن تحلیل داشته باشن راهنمایی کنن آیا بیت اصلاح بده دوباره شیلا هم جلوتر از اون اصلاح میده یا راهش جدا میشه
بارها پیش اومده که بیت رفته اصلاح و شیبا رشد کرده
ولی در حالت کلی بازار در حالت صعودی هستش
شیبا هم کمتر از ارزش واقعیش داره معامله میشه پس ترس به دلتون راه ندید و خوش بین باشین
من خودم خرید زدم و انشالله که باید حداقل پنجاه درصد بده بعد اون میمونه تقاضا که هر چی بیشتر باشه قیمت میره بالا ،حجم معاملات از دیروز دوبرابر شده حالا تصمیم با خودت داداش برای اینکه بتونی بهتر تصمیم بگیری نظرات قبلی من رو دنبال کن
دوست عزیز بیت باید تو تایم هفتگی یه هفته بالایه صدهزارتا بتونه رنج بزنه و اتریوم هم روبه بالا باشه نقدینگی سمت شیبا و پپه میاد و دوباره پامپ خوبی میزنه چون شیبا و پپه بر بستر اتریوم هستن خیلی تاثیر گذار هست اینو از رو تجربه چندین ساله میگم موفق و پیروز باشید
ولی اینو بدن تنها شیبا نیست که با ریزش بیت ریزش میکنه وقتی بیت ربزش کنه کل مارکت ریزش میکنه ولی درکل بعد هر پامپی یک اصلاحی داره که بتونه دوباره نقدینگی جمع کنه
پس اگه تو این هفته بیاد زیر صد هزار زود بفروشیم؟
بيت اصلاح كنه همه ميكنن ولي كوتاه مدت مجدد برميگردن ولي با قدرت چون پول بيت پخش ميشه ترسي نداره بازاري كه اصلاح نكنه ترسناك هست مثل بورس خودمون كه به كله رفت همرو بد بدبخت كرد اسنجا بورس ايران نيست جهان داره خريد ميزنه