تجربه تلخ از ارز دیجیتال

قبلا هولدر لایت کوین بودم
۲۷۸ واحد لایت کوین داشتم

حدود ۲ ماه قبل با نات عوض کردم…
امروز مقایسه کردم دیدم حدود یک میلیارد تومن عقب افتادم…

یه حرکت اشتباه …چه تاوانی داشت

نقره داغ بازار منم:person_facepalming::skull_and_crossbones::cigarette:

نقره داغ بازار ماییم با سایت بت اشنا نشدی پسر خوب ۲۳ میلیارد به پول امروز به چوخ دادم ۶تا سکته رد کردم ۲.۳۷ بیت کوین ۹تا اتریوم ۴۱۰ هزار واحد دوج ۶۰۰۰۰ واحد ترون و ۱۵۰ واحد اتریوم کلاسیک و ۱۰۰۰۰ کوانتوم از دست دادم

سلام به همگی دوستان فقط چند خط مینویسم نه میخوام بگم بخرید بفروشید …من داستان خودم میگم من از طریق برادرم آمدم به دنیا ارزها اون کهنه کار سبد ارزی که برام درست کرد سولانا کاردانو ریپل دوج بود خودم مایرو په په هم خریدم بخونید عبرت بگیرید اشتباه من این بود میومدم تو این صفحات ارز دیجیتال همین بهار میخوندم میگفتن دوج اشغال بالا نمیره چند سال تکون نمیخوره فلان خرداد بود یا تیر دوج ریخت پایین یه عده مثل coolمیومدن مینوشتن بفروشید برید نات بخرید من احمق گاو بزرگترین اشتباه کردم دیدم تکون نمیخوره ترسیدم نکنه مالم بره دیدم نات داره میره بالا حتا به برادرم نگفتم به حرف چندت بیشرف که میگفتن بخرید بخرید داره نات میترکه دوج ریپل کاردانو فروختم فقط اون زمان ۱۲۰۰ریپل داشتم فروختم نات گرفتم همه رفت تو هوا الان مثل خر گیر کردم و حسرت میخورم دوج ریپل همه به باد دادم آقا نه بترسبد نه طمع کنید نه شاخه به شاخه بشید من برای شما عبرتم

کامنت هات رو خوندم…

تو یه روان پریش هستی که مبتلا به سادیسم هست

حتما برو دکتر