سلام به همه دوستان.
خوب بیت کوین صد هزار هم دید. مبارکه.
چند ماه پیش که چندتا اصلاح داد و یه عده ی اومدن گفتن که ای بازار تموم شد بیت کوین ۱۳ هزار و از این حرفا. گفتم یک روز این برنامه رو باز میکنید و میبیند که بیت بالای ۸۰ هزار هست، برنامه رو میبندید و چند روز بعد باز میکنید میبینید بالای صد هزار هست!! اون وقت احساس جا ماندن میکنید.. بهرحال دوستانی که مثل من اعتماد داشتن و روی قیمت های ۶۰, ۵۶ و ۵۰ خرید کردن الان ثمره ی اون روز های سخت و تخفیف های شگفت انگیز بیت رو میبینن، کسانی هم که فکر میکردن بچه زرنگ هستن و تو پایین ترین قیمت قراره بخرن الان با حسرت به قیمت ها نگاه میکنن. اینو صرفا برای اون سم پاش ها نوشتم که تو بازار قرمز پیداشون میشه و بقیه رو گمراه میکنن…
من همچنان هولد میکنم اما انتظار نوسانات کوتاه مدت و اصلاح رو دارم منتها دید شخصی خودم برای ۶ تا ۹ ماه آینده این هست که قیمت بیت چیزی در حدود ۱۲۰ تا ۱۸۰ هزار خواهد بود. امیدوارم که اتفاق بیفته.
میخام بگم پس ببین تو امثال تو چ طمع کار و جاهلی هستین ک سودت رو ازبازار گرفتی اگه راست گفته باشی ک شک دارم بازم اینجا هستی خخخخ ای خدا با کیا شدیم ۸۰ میلیون
درودتان باد
از هدایت و مساعدت شما خوبان که بدون هیچگونه چشمداشتی علم و تجربیات خودتان را به دیگران ارفاق می نمائید سپاسگزاریم.
بیت در سال آینده در کانال 100ک خواهدبود. بین 100تا 180ک بتدریج و آهسته و با حمایت و مقاومت و پامپ و دامپ در پایان سال آینده 188ک. کانال 200ک می مونه برای دو سال آینده.