اقا این چه حرفیه هرکی تحلیل میزاره دمش گرم حتما که نباید درست در بیاد . همینکه نظرش رو شیر میکنه کارش درسته . اتفاقا نظرش درست بود و باید رسما تا ۲.۸ یا ۲.۲ اصلاح میداد اما همه رو غافلگیر کرد الانم احتمال اصلاح داره احتمال هم داره از تو این هفته ۶۰۲ رو بزنه تحلیل باید توسط خودمون بررسی بشه نه اینکه رو حرف کسی بخریم یا بفروشیم دمتون گرم پر سود باشید . الانم انقدر ارزهای درجه یک که ۱۰x بده هست که ناراحتی نداره
سلام دوست بزرگوار بنده از این ارز داشتم یه اشتباه نمودم رفتم ارز دیگه خرید نمودم تحلیل های شمارو قبول دارم اون ارز الان پتانسیل 5%روداره گذاشتم بره بالا بیام دوبارهSUIخرید کنم وباید میدونم آنور سالSUIبتونه 20٪بره بالا گفته شما دقیقا صدق میکنه والان برای خرید خوب نیست البته کسایی که مثل بنده متضرر شدن 1700 تا SUI داشتم با توجه به اینکه هنوز ارزی که خریدم استارد نزده بالای 10 هزار تا دارم اشتباهی که میگم همان طمع بود الان موقع ورد نیست ولذا طبیعی هست بعضی ها نه پذیرند و انتقاد میکنند ولی واقعا بحرف شما رسیدم تحقیق دقیق در آوردم فعلان ورد نکنم صبر خوبی چیزی هست واقعا در اینکه SUI ارز خوب اینده داری هست شکی نیست چونکه در ثانیه کل دنیا خرید میکنند صحبت ما برای کشورمون هست ارزش پولی که داریم باید دقیق بررسی کنیم خرید هر ارزی رو به امید خدا آرزوی موفقیت دارم برای همه مردم کشورم
دروود بر شما
قربون اون فکرت برم بخدا منم همینو میگم ولی ی عده متعصب فکر میکنند که الان سویی را نگرفتن و از بازار جا موندن و دیگه هیچی
سویی میاد پایین باید اصلاح بده اونجا موقع شکار هست