هرکی تارگت 5 ساله بزنه ، روهر قیمتی بخره 5سال دیگه نونش رو میخوره، ولی تارگت کوتاه مدت که هفته ای و ماهیانه باشه نمیشه گفت کی سود میده،، و کی نه،، اونایی که صبرشون کافیه شک نکنن که روزی میرسه حسرت امروز رو میخورن که کاش چندتا بیشتر میخریدم، این حرفم بن یادگار بمونه براتون،ایشالا هممون اونروز زنده باشیم کیفشو ببریم
5 سال دیگه که ریپل بالای 150 دلاره …اگه اتفاق بدی براش نیفته
دوست عزیز منم هدفم بلند مدته تا ۱۰ سال فقط یسوال بنظرتون تا ۵ سال دیگه چقدر رشد میکنه؟
اگه زنده موندی بعد از فردا خودت حرف بزن
شاید امشب آخرین شبمون باشه
زیاد به سال فکر نکن
تواین وضعیت جهانی نباید تارگتهای ۳ تا ۶ ماهه داشت
دقیق نمیتونم بگم ولی بنا به اخباری که درموردش شنیدم که امریکا میخواد اینو پول دوم خودش اعلام کنه یعنی خیلی روش برنامه دارن، ولی مطمئنم بعد 5سال بالای 100 دلارو میزنه،، وقتی یه ارزی وارد چرخه معاملاتیه شرکتهای بزرگ بشه یعنی قراره اتفاقای خوبی براش بیفته، هرکی میخواد سود ببره باید صبر کنه، هی با چک کردن قیمت استرس نگیره،، بگه اقا من 5 سال روش حساب کردم الان هرقیمتی میخواد باشه
مطمئن باش سودی میکنی که خودتم لذت ببری،، هرکی صبور باشه برندس،، اینم بگم چون تارگت بلند مدت داری حتی رو قیمت 4 دلار یا بیشتر هم تونستی بخر نترس، چون دنبال سود یک هفته ای نیستی، مطمئنم 10 سال که میگی بالای 200 دلارو ببین ایشالا به لطف خدا
پس چرا میخری اصلا،، خب اینحا چیکار میکنی اگه قراره بمیری؟؟؟ شاید دو دیقه دیگه بمیری پس هیچکاری نکن دیگهههه!!! حالت خوش نیستاااا، رفیق خب قرار نیس چون میمیریم کاری نکنیم،، آینده ی خونوادمون چی پس؟؟ من میمیرم زن و بچم که هستن، آیندشون که هست!!! این طرز فکرت واقعا خیلی کهنه و قدیمیه،، صلاح خودتو پیش برو حاجی