دوستان خواهشا راهنمایی کنید من حدودا 46 هزار واحد دوج کوین دارم تقریبا معادل یک ملیارد و چهارصد تومان ، بنظرتون نصفشونو بغروشم و باشون شیبا بخرم یا رو همین دوج کوین تمرکز کنم ؟ ![]()
![]()
دوست من شیبا کاملا تابع دوج هستش اگه قرار به سود دهی باشه از همین دوج هم میتونی بگیری انشاله
با فروش دوج و خرید شیبا فقط سودی حاصل صرافی میکنی
باز هم فکراتو بکن
انشاله هر چی خیر هست برات پیش بیاد
اشتباه من رو نکن .من یه مقداریشو فروختم ریپل خریدم . الان خیلی پشیمونم . البته در نهایت تصمیم گیرنده خودت هستی . ولی معمولا ااین جابجایی ها بیشتر ضرر داده . در کل دنیای کریپتون قابل پیشبینی نیست .مثل فوتباله. فقط روی کاغذ میتونی بگی کی برنده است
ظرفیت رشد دوج قابل پیش بینی با شیبا نیست شما فکر میکنی تعداد واحد بیشتری میگیری ولی اشنباه بزرگی میکنی اگه حتی یک دهمشم تبدیل کنی بعدا افسوس میخوری
ممنونم دوست عزیز
سلامت باشید به نسبت دوج سود بیشتری اخیرا داده ، فقط بخاطر همین وسوسه خرید شیبا رو داشتم ، خیلی ممنونم دوستان لطف کردید
رو همین دوج بمون
همه تخم مرغات رو تو یه سبد نذار .
بیفته همش میشکنه
منم دادم دوج خریدم همه ارزها کلی رشد کردن و بعضی ها چند برابر شدن ولی دوج همچنان تکون نخورده !!!
اگه به اندازه بقیه ارزها بالا نره که میشه یه اشتباه بزرگ .
ولی وقتی سبد بچینی چندتا از ارزهاتم رشد کنن سود کردی
این دوج تکلیفش با خودشم مشخص نیست
ممکنه بره بالا کلی هم سود بده
ممکنه تا چندوقت دیگه هم بریزه و کلی ضر بده
فعلا که تو این چند وقته بدجور از بقیه ارزها عقب افتاده
انشالله که بره بالا و دل همه رو شاد کنه
الان وقتش نیست بیچاره نکنی خودتو
نه دیگه از همون اول باید تصمیم میگرفتین دیگه الان اصلا بهش دست نزنین
وسوسه نشین هردو صعودین
دوست عزیز،،اگر بتونی بموقع خروج بزنی تو ریزش پیش روی بیت،،،بعد در کف ارز fetch,render,fil,xrp,رو بخری و پول رو چند تا ارز دست برد زدی ولی تا زمانی که هنوز روند صعودیه بزار رو دوج باشه منم دقیقا تعداد شبیه شما دارم و منتظر اینگالف نزولی تایید شه و خروج بزنم چون بازار در اشباعه و احتمال اصلاح هست فقط چارت جوری پیش میره که احتمالا بعد یک بالای کوتاه ریزش کنه،،اگر خواستی موقع خروج آیدی تلگرامم رو میزارم
@mrrobatpersian
دداش اول طمع نکن دوم اگه خسته شدی از دوج به نظرم نصفشو بفروش و بیت کوین بگیر ارامش بیشتری داری خدای نکرده بخواد بریزه بیت مستحکم تر
حد اقل تا اول دیماه دست نگه دار من اونقدر حرفه ای نیستم که بگم بفروش یا نفروش ولی سه چهار ساله ت. این بازار هستم مثل روز برام روشنه حد اقل تا ۱ دلار میره تا اول دی
فقط دوج اشتباه نکنی
سیو سود کن . سود رو ببر طلا و سکه بخر
تجربه من اینه نگهداری بهتره