لگدهای شادو دار ( بدون بدنه ) در تایم فریم ۴ ساعته فقط دلیلش خریدهای پایینی هست برای نوسانگیری توسط اکثر کسانی که تو بالایها هم مالدار شدن و دارن میانگین قیمتی کم میکنند ! و خریدارانی که تاره به این مارکت اومدن و تو کفهای قیمتی میخرند با ۱۰ تا ۱۵ درصد میفروشن ، خوبه ! بیرحمانه و ظالمانهست در حق هولدرهای این ارز ، اما خوب چه میشه کرد ! مارکتهای دیگههم همینه ! خود بیت کوین دیشب تو ۸ ساعت ۱۰ درصد ریزش داشت ! اینجا به کسی قول داده نشده با سرمایهش عادلانه برخورد بشه ! به هم آگاهی دانش سواد مالی و تجربه و روحیه و حس خوب انتقال بدیم ، ضرر تو سود من نیست و بالعکس ! ۷ ساله تخصصی کریپتو کار میکنم منِ نوعی این همه مارکت عوض کردم صبر کردم و نوسان گرفتم الان اومدم اینجا گرفتار شدم ! اما کریپتو همینه ، خدا رو شاهد میگیرم نه قمپوز در میکنم نه قپی میام نه طاقچه بالا دوج کوین ریپل و شیبا و فیچ و فایل کوین داشتم همهرو فروختم دادم ایکس خریدم ، باد خیالمم نیست ، مثل روز برام روشنه سقف های بعدی خیلی بالاتر از سقف ارزهایست که فروختم رو میزنه از لحاظ برابری ودرصدی ، به کار خودم ایمان دارم ، لازمهش هم صبوریه ( هولد ) صبوری صبوری صبوری
چقدرزمان میبره دوباره بره بالا
دقیقاً تنها نکتهی حیاتی این ارز بحث تحلیل در زمان هست بستگی به خیلی عوامل داره ، مثلاً لیست شدن در اسپات بایننس و یا حمایت تیم سازنده و پلنهای آتی این بازی و محبوبیتی که با ترند شدن و کشاندن حجم نقدینگی جدید از بیرون مارکت به داخل و خیلی عوامل دیگه ! اما در مجموع چون قبل از اصلاح عمیق بیت کوین ریزش و اصلاح خودش رو کرد دیدیم که تو ریزش های یک دو هفته بیت کوین حمایت جانانهایی کرد و کفسازی خودش رو در محدوده 0.00020 کرد میشه گفت تقریباً هیچ گونه حباب قیمتی رو نداره و به محض ورود سرمایه سنگین مجدد و مورد توجه قرار گرفتن رشد بسیار قابل توجهایی رو خواهد داشت