تا ۱ ماه دیگه با همین قیمتها تا ۱.۵۰ میاد پایین . تا ۶ ماه دیگه میرسه به ۲.۹۰ . میگی نه نگاه کن !!!
ریپل مساوی با سوخت سرمایه ها !! مگر اینکه این وسط یه اتفاقهای نا مشخص رخ بده !!! بفروشید بره طمع نکنید .
۴۰/۵۰ سنت هم بود میگفتید بالای ۱ دلار نمیره ![]()
![]()
تو از اونایی هستی که ده میلیون دستش گرفته هر هفته یه ارزی میخره و توقع داره فرداش بشه ده میلیارد
اونهایی که دیس لایک دادید از خدا میخام که این تحلیلم اشتباه باشه و سود کنید اما متاسفانه اینطور نیست .
حاجی بزرگترین تحلیلگر های دنیا تارگت پنج ساله واس این ارز دادن
قرار نیست که ریپل زندگیتو متحول کنه
خود من میخوام تا دو سال دیگه پول اضافی ک دارم بیارم کریپتو و بیشترشو ریپل بخرم
مطمئنم این قیمت ها یک روز میشه آرزو…
تو باید همون همستر و نات کوین… را بزنی ![]()
ک نگو م ج محترم😊
محض اطلاع ریپل دارم از ۱۰ نومن بیشتر داداش !!!
شعرنگو شاعرنامحترم
من نميدونم كسي از شما نظر خواسته شما نداري يا فروختي برو حالشو ببر نميخواد پيشگويي كني شما
همستر هاتو فروختی اومدی ریپل خریدی؟
ضر مفت نزن بابا
چشم. ولی همینه .
چرا خودت نمیفروشی
بفروش بره دیگه طمع نکن سلطان
بزار سرمایهت سوخت نشه بخدا که حیفه
حقیقتا برام جای سواله که افرادی مثل شما با چه دیدگاه ومنطق و تفکری میان اینجا کامنت میزارن!!؟
اررتونو ازدست دادین و چشم دیدن سود هم وطنانتون روندارید؟ فکر میکنید اگر ماها ریپل هامونو ازدست بدیم، شما سود میکنید؟
یا واقعا دلسوز هم وطنانتون هستید؟
اگر از باب دلسوزی هست این حرفها، لطفا با منطق و دلیل توضیح بدید تا درصورت اقناع وجدانی، ماهم بفروشیم و به جونتون دعا بکنیم.
شما هم صبرکن وببین.مشخصا آدمی هستی که چیزی بلد نیستی وهمینطوری دوست داری یه چیزی گفته باشی.حرفات از روی کینه وبدبینی هست.
تموم شد؟خیلی تاثیرگذار بود
بخدا ده میلیون هم نداره ![]()
![]()
اشتباه میکنی. من خودم هزار بار گفتم هر وقت بالا زد بفروش و هر وقت پایین اومد بخر، و اینم گفتم اگه هفتاد سنت رو رد کرد فقط بخر تا ۲.۴۳ دلار بعد نگاه به بازار کن و استراتژی داشته باش برای سود بیشتر